2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست
سلام دخترا زنگ زدم مرکز فقط یک بسته جنین برام تشکیل شده 😩😩😩

یک بسته ی چندتا جنینه؟ باز خداروشکر برات همین یه بسته تشکیل شده خیلی ها هستن یدونم ندارن....ناشکری نکن گلم اگه امکانشو داری و دوستداری جنین بیشترداشته باشی دوباره برو پانکچرشو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندتا جنین تست شده و چندتا تست نشده دارین؟

من جنین کلا زیاد تشکیل میشه ولی جواب تست ها خوب در نمیاد.

الان در مجموع با جنین های ایران بخوام حساب کنم ۲۲ تا تست نشده دارم، ۳ تا تست شده دارم.

سلام. لاکیلو جان من ۴۲ سالمه چند سال عمرم تو یکی از مراکز تهران تلف شد، ۳ بار انتقال داشتم که همه شونم منفی شدن، دیگه نه وقت آزمون و خطا دارم و نه جنین. نمی دونم پیش کی برم. یعنی چند هفته س کل اینترنت رو زیر و رو کردم، یه تعداد دکتر پیدا کردم اما نمیدونم پیش کی برم. هم آندومیوز هستم، هم سابقه عمل جراحی فیبروم و جراحی چسبندگی داشتم، رحمم مشکل داره

خدایا منتظرم وعده تو عملی کنی ...

یک بسته ی چندتا جنینه؟ باز خداروشکر برات همین یه بسته تشکیل شده خیلی ها هستن یدونم ندارن....ناشکری ن ...

نگفتن چند تا گفت باید دوباره بیای مشهد پیش خانوم دکتر ویزیت بشی اون موقع بهت میگن .فقطپول خواستن خخخخ

اره برم مشورت کنم ببینم چی میگه

هزینه پانچر اولی چهل میلیون شد

سلام دوستای گلم من سنم ۴۳ هستش و بعد پانکچرم ک پوچ شدن دکتر گفت پی ار پی تخمدان رو امتحان کنم و دقیقا بعد پی ار پی ک قرار بود دومین پریودم برم برای پانکچر مجدد دیگه پریود نشدم و دکتر آزمایش خون گرفت و گفت ک یائسه شدم و فعلا رحمم سالمه و فولیکول داشتم ولی گفت پانکچر مجدد کار بی فایده ایه و احتمالا مجدد پوچ بشن برام و هیچ دارویی نداد بهم واقعا خیلی بهم ریختم الان جدیدا متوجه شدم ک بعد از حاموش شدن تخمدانا بخاطر تغییر هورمانا رحم کم کم تغییر می کنه و بعد دیگه لانه گزینی هم انجام نمیده و در واقع رحمم خراب میشه

اشتباه من این بود ک زودتر از این دنبال درمان و فریز تخمک نبودم و خواستم به عنوان تجربه بگم ک زمانو اصلا از دست ندین

سلام محیمصی،اتفاقن خاهرم کرجه مطمعنی بیمارستان کمالی میاد اخه مطبش برم بهترنیس بیمارستان رسیدگی نمیک ...

سلام عزیزم .

آره مطمعنم توبیمارستان کمالی میاد .باهاشون تماس بگیر تو کرج نمیدونم مطبشون کجاست ولی تهران سمت گیشا هستن ۰۹۰۱۰۳۳۱۲۴۰ مطب تهران دکتر میناعطایی.هرطور خودت باتوجه به شرایط و توان مالی که داری هرجا خودت دوستداری چه بیمارستان چه مطب خودشون کلا سرشون شلوغه