2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست
سلام خوبین ببخشید برای چی تست سلامت میگیرین از جنین هاتون

برای اینکه ۱۹ تا جنین روز ۵ تشکیل شده میخپام به فیلتری باشه، خود امادگی برای انتقال زمان میبره، و اینکه سنم بالاست ، احتمال ناسالم بودن تو مرحله اول زیاده، از این تعداد ۳ تاش سالم بودن و ۴ تا رپ هنوز نفرستادیم برای تست، پولمون دیگه تموم شد انقدر که گرونه!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای اینکه ۱۹ تا جنین روز ۵ تشکیل شده میخپام به فیلتری باشه، خود امادگی برای انتقال زمان میبره، و ای ...

ای بابا انقدر ک هزینه ها بالاس واقعا موندیم درمان رو ادامه بدیم یا بی خیال شیم.فقط بلدن بگن بچه بیارین

اخی، چند سالته آرام جان؟ جنین داری هنوز؟ من خیلی امیدی ندارم به این انتقالم، چون هم گرید سی هستند، ...

من 38سالم هست.شوهرم مشکل dfi داره که با تمام درمانهایی که گرفت آزمایشش بهتر شد ولی مشکلش حل نشد.جنینامون رو تعیین سلامت کردیم از 9تا 4تاش سالم بودن که تا الان دوتاش رو از دست دادیم و دوتای دیگه برامون مونده.

همیشه همون زمانی که فکرشو نمیکنی بشه میشه ان شاءالله که بهترین ها براتون رقم بخوره🙏

من 38سالم هست.شوهرم مشکل dfi داره که با تمام درمانهایی که گرفت آزمایشش بهتر شد ولی مشکلش حل نشد.جنین ...

اره عزیزم شرایط شما هم تقریبا شبیه منه. یعنی دو تا سالم گذاشتین نشد؟ PGT-A تست کردین؟ خوشون پیشنهاد دادن انجام بدین؟ کدوم مرکز انجام دادین؟

من با چت جی پی تی که صحبت میکردم میگفت دی اف ای خیلی نمیتونه رو نتیجه نعیین سلامت اثر بذاره.

چه درمانهایی انجام دادین؟

اره عزیزم شرایط شما هم تقریبا شبیه منه. یعنی دو تا سالم گذاشتین نشد؟ PGT-A تست کردین؟ خوشون پیشنهاد ...

آره PGT-A انجام دادیم.من شیرازم چون چندتا آی وی اف ناموفق داشتم دکترم پیشنهاد داد پارسال انجام دادیم ولی هزینه ها خیلی بالاست.نه منم با جنین شناس صحبت کردم تعیین سلامت تاثیری روی dfi نداره درواقع من بخاطر dfi تعیین سلامت نکردم.جنین های تعیین سلامت رو فقط یه دونه انتقال میدن من دوبار انجام دادم که تابحال نتیجه ای نگرفتم.

مشکل شوهر شما حل شد؟

واسه من تو سونو دیده نمیشد اصلا، نمیدونم دیگه تو هیسترو گفتش داری این چیزی بود که تو گزارش نوشته بود ...

دقیقا منم همینطور بود . تو سونو دیده نمیشده و هیچ دکتری بهم نگفته بود پلیپ داری که مینا عطایی تو شرح عمل نوشته بود

ن عزیزم من ۳۴سالمه ولی تاحالاآی وی اف نکردم تنبلی دارم ذخیرم پایینه موندم کدوم دکتربرم هیچکی نیس راه ...

عزیزم حتما خیلییی زود شروع کن درمانت رو، زمان رو برای تحقیق روی دکتر ها نذار، منو کسی نبود راهنمایی کنه خیلی وسواس به خرج دادم سر شروع درمان در صورتی که بهترین قدم، اولین قدم هستش، یه دوره با دارو احتمالا بهت تجویز میکنن اگه نشد برو سراغ ای وی اف سریع که جنین ها رو نگه داری. دست دست نکن خواهش میکنم.

چیزی که زیاده دکتره، جنین شناس باز مهمتر از دکتر زنان هست.

همسرتون ازمایش اسپرم دادن؟