2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لاکیلوجان من تنبلی دارم یلولم بستس پریودام کم شده اسپرم شوهرمم ضعیفه پس ینی نرم پیش امیری خوب نیس

شاید از دختره نازونوشه بپرسی بهتر بتونه راهنمایی کنه، ولی مهرنوش امیری خیلی معطلی داره و خیلی سرش شلوغه. چند سالتونه؟ اگه تعداد روزهای خونریزی ات کم شده میگن واسه سنه. خیلی به اون اهمیت نمیدن، ولی بسته بودن لوله و اینکه چه تصمیمی بخوان بگیرن مهمه.

من هیسترو رو پیش دکتر مینا عطایی انجام دادم، اونم سرش شلوغه باز بهتر از امیری هستش

عزیزم کی میری ازمایش بدی؟ امروز هم بری نشون میده. مگه بلاست انتقال ندادی؟

امروز آزمایش دادم و منفی شد😞

شما شرایطت خیلی به من شبیهه ولی ان شاءالله نتیجه انتقال این ماهت برخلاف من مثبت بشه

شاید از دختره نازونوشه بپرسی بهتر بتونه راهنمایی کنه، ولی مهرنوش امیری خیلی معطلی داره و خیلی سرش شل ...

سلام دوست عزیزم

منم پیش میناعطایی هیسترو و انتقال داشتم...به شما هم گفتن پلیپ و فیبروم داری؟ اون روزی که من رفتم برای هیسترو دقیقا ۲۶فروردین بود تقریبا ده نفر باهم بیمارای عطایی بودیم که تو اون روز هممون هیسترو داشتیم و هممونم پلیپ!!!!

من شماره هاشونو دارم باهاشون درارتباطم ازاون ده نفر ۷ نفر نتیجه گرفتن و مثبت شدن و مادرشدن......

درکل خودم نتیجه گرفتم دکترخوبیه و تشخیص درستی میده شماچطور؟

سلام دوست عزیزممنم پیش میناعطایی هیسترو و انتقال داشتم...به شما هم گفتن پلیپ و فیبروم داری؟ اون روزی ...

واسه من تو سونو دیده نمیشد اصلا، نمیدونم دیگه تو هیسترو گفتش داری

این چیزی بود که تو گزارش نوشته بود، میوم های متعدد و فیبروم!

امروز آزمایش دادم و منفی شد😞شما شرایطت خیلی به من شبیهه ولی ان شاءالله نتیجه انتقال این ماهت برخلاف ...

اخی، چند سالته آرام جان؟ جنین داری هنوز؟

من خیلی امیدی ندارم به این انتقالم، چون هم گرید سی هستند، هم تست نشدن، ولی مجبورم انتقال بدم، وگرنه بیمه نیمذاره دوباره پانکچر کنم.