من دوشنبه باید ازمایش بدم دعام کنید
پس برام دعاکنید دعاتون در حقم بگیره
بالاخره امروز دومین روزی هست که برای آزمایش دادن انتظار میکشم
پس فردا صبح میرم آزمایش
اما اینبار و اینجام میخوام واسه دوتا جنین هایی که تو شکمم هستن حرف بزنم چون نمیدونم بازم پیشم میمونن یا نه
بچه های قشنگم از همون روزی که شما دوتا تشکیل شدید و فریز شدید بهتون حس پیدا کردم و وقتی موقع انتقال تو سونوگرافی دیدمتون حسم بیشتر شد نمیدونم الان انتخاب کردید که پیشم بمونید و من مامانتون باشم یا نه ولی مطمئنم یه روز حتی شده اون دنیا پیش خدا شمارو میبینم چون این ۱۳ روز شما از وجود من تغذیه کردید
من و پدرتون از همون اول که همدیگه رو دیدیم دقیقا یاد گرفتم دختر قوی باشم و از همون موقع فهمیدم باید تلاش کرد و ناامید نشد الان ۷سال از اون روزا میگذره و من و پدرتون بیشتر از همیشه عاشق هم هستیم تو این راه باهم سختی کشیدیم باهم درد رو حس کردیم و هرروز از تصمیمی که گرفتم برای داشتن شما مطمئن تر شدم اینجا همه چی برای اومدن شما آماده ست پس جان مادر هروقت که روزش بود و منو مامان خودتون دونستید بیایید تو شکمم و وارد این دنیا بشید منم قول میدم مادر خوبی براتون باشم
🦋و پایان روزهای انتظار انتقال جنین
مرسی از همه ی اونایی که این چند روز تاپیک هامو خوندن و همراهم بودن همه ی این ۱۳ روز رو ثبت کردم برای کسایی که مثل من انتقال جنین دارن و برای خودم که این روزها یادم نره
پس فردا جواب آزمایشم هرچیزی که بشه با جون و دل میپذیرم چون من مخلوق خدام و خدا صلاح کار منو بیشتر از خودم میدونه
و در اخر خدا صبر بده به همه اونایی که داغ فرزند میبینن🖤🕊️