2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست
چه اسم قشنگی منم اسم آبجیم مریمه و خیلی دوسش دارم اونم ۴۰ ساله هست 😍🥰 الهی چقدر سخته آدم با این هم ...

عزیزم له شما هم آسپرین داده دکتر.وایه من تو برگه آموزش داروم نوشته از امشب شبی یکی اما تو پلاستیک داروم آسپرین نبود.الان موندم خودم خونه دارم بخورم یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم له شما هم آسپرین داده دکتر.وایه من تو برگه آموزش داروم نوشته از امشب شبی یکی اما تو پلاستیک دا ...

آره آزیتا جون من که دارم تو هر چهارتا انتقام بهم دادن باید تو فاکتوری که داروخانه بهت داده نگاه کنی اگه نوشته شده باشه امکان داره پولش رو گرفته باشند ولی دارو رو اشتباهی نداده باشند که تماس بگیری برات ارسال میکنن مگر اینکه دکترت ننوشته باشه که باید از دکترت زنگ بزنی بپرسی

من هم چند هفته پیش داروهای انتقال رو که از تهران گرفتم دیدم یکیش نیست که فولات همون فولیک اسید بود ویک قوطی دویست تومن بود تقریبا ولی فاکتور کردن من زنگ زدم داروخانه و برام سه روز بعد ارسال کردن

حتما پیگیری کن

چه اسم قشنگی منم اسم آبجیم مریمه و خیلی دوسش دارم اونم ۴۰ ساله هست 😍🥰 الهی چقدر سخته آدم با این هم ...

ممنونم عزیزم 

خدا خواهرتون رو حفظ کنه

چه میشه کرد خدا بزرگه یک جایی به داد آدم میرسه که فکرش رو هم نمیتونه بکنه 

انشاالله یک نی نی سالم میاد بغلت کلی برکت تو زندگیت هم میاد