2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست

دوستان من امروز دو تا جنین انتقال دادم.فقط نمیدونم دکتر چی تزریق کرده بود خیلی سرد و یخ بود بلافاصله که انتقال داد و دستگاه رو کشید بیرون اون مایع سرد ازم خارج شد و متوجه شدم.به نظرتون شست و شو داده رحممو.با خودم میگم نکنه جنینا با اون مایع خارج شدن.غصم گرفته

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوستان من امروز دو تا جنین انتقال دادم.فقط نمیدونم دکتر چی تزریق کرده بود خیلی سرد و یخ بود بلافاصله ...

به سلامتی مامان عزیزم

برای ما هم ماده ای میریزم برای اسپکلوم هست نگران نباش

همش بیرون ریخت مال من شلواروگان هم کثیف شد

من دیروز انتقال دادم انشاالله همه اعضای گروه مامان میشن ویکی یکی میان اطلاع میدن

دوستان من امروز دو تا جنین انتقال دادم.فقط نمیدونم دکتر چی تزریق کرده بود خیلی سرد و یخ بود بلافاصله ...

سلام عزیزم ‌مبارکت باشه انشالله بچسبن به دلت ، آره احتمالا شستشو میشه نترس رحم اون بالا دیگه خودش بسته میشه پس واسه چی دکتر با اهن باز میکنه اصلا نترس ولی من خیلی ورجه وورجه میکنم با احتیاط ما نمیشم دست شویی هم عادی میرم 

به سلامتی مامان عزیزمبرای ما هم ماده ای میریزم برای اسپکلوم هست نگران نباشهمش بیرون ریخت مال من شلوا ...

توروخدا بیایین‌باهم حرف بزنیم ماشالله ۳ نفریما من که دلتنگی میکنم 😂 ولی از حرف زدنم میتریم یکی میخواد بگه علائم دارم ندارم بعدا بد میشه فقط واسه هم دعا کنیم باهاشون حرف بزنیم قرآن‌بخونیم

توروخدا بیایین‌باهم حرف بزنیم ماشالله ۳ نفریما من که دلتنگی میکنم 😂 ولی از حرف زدنم میتریم یکی میخو ...

سلام جیگرجان

خوبی

من اصلا یک جوریم که نگو

نمی‌خوام بهش فکر کنم

اما یکم ترسیدم دنبال علائم نیستم اما   

من اون بارداری خیلی تند و تیز بودم اصلا نه دردی فقط لکه بینی روز دهم یا دوازدهم دقیق یادم نیست که همینجا بهم گفتن شاید دیر لانه گزینی کرده والان لک دیدی

ولی الان سردرد کوفتگی دل‌پیچه درد پریودی گر گرفتگی

گاهی پاهام یخ میشه

خودم میگم الان برای علامت خیلی زوده ولی انگار دارم از گرگرفتگی خفه میشم فردا شاید زنگ بزنم کلینیک بگم اگه برای داروهاست عوض کنن 

باهم حرف بزنیم 

من چند باری اومدم دیدم نیستید 

تو چطوری

سلام جیگرجانخوبیمن اصلا یک جوریم که نگونمی‌خوام بهش فکر کنماما یکم ترسیدم دنبال علائم نیستم اما من ...

اره چرا اینطوریم 😔 من فکر میکردم خیلی خوشحال باشم اما الان که این همه سختی رو میبینم چیا کشیدم بازم این همه دارو دلم میگیره میگم خدایا نمیدونم چی میخواد بشه😔 حتما به دکترت بگو عزیزم حتما علت داره ، من برعکس هیچ علامتی ندارم انگار انتقال ندادن یا این همه دارو ولی توی ای یو ای خیلی علائم داشتم که اونم منفی بیایین بهم دلگرمی بدیم‌از خدا درخواست کنیم از علائم چیزی نگیم زیاد به غیر اینکه اگر لک دیدیم😂😅 انشالله خدا بهمون لطف میکنه و مادر میشیم نیت کردم اگر مثبت شد یه نفرو که تاحالا مشهد نرفته وضعش پایینه بفرستم مشهد از امام رضا خواستم گفتم میون منو خدا پادر میونی کن اگر پسر شد اسمشو جواد میذارم 

سلام جیگرجانخوبیمن اصلا یک جوریم که نگونمی‌خوام بهش فکر کنماما یکم ترسیدم دنبال علائم نیستم اما من ...

راستی شما هم شنبه ۱۷ خرداد میری آزمایش .؟ شما بار اولم با ای وی اف باردار شدین ؟ دخترتون رو ؟

راستی شما هم شنبه ۱۷ خرداد میری آزمایش .؟ شما بار اولم با ای وی اف باردار شدین ؟ دخترتون رو ؟

بله عزیزم

من اسمم مریم هست یادت باشه

چون دوتا دختر ازدست دادم تو اولین آی وی اف پروفایل رو دوقلو گذاشتم وهنوز هم نگرفتم.دومین بار نگرفت ونشد.سومین بار دخترم رو باردار شدم 

الان چهارمین بار هست    خیلی پوستم کلفت شده

اونجا موقع انتقال  گفتم سنم زیاد شده یه خانم می‌گفت 

ازچهل سال به بعد بچه بیاری جوون میشی

من کرکر خنده شدم ولی فکر کنم راست گفته 

من الان چهل وسه سالم هست جوون میشم دیگه  

میگم راستی به من گفتن یک هفته بعد از مثبت شدن بیا کلینیک

میشه جمعه اگه اشتباه نکنم چه کار کنیم به شما چی گفتن

بله عزیزممن اسمم مریم هست یادت باشهچون دوتا دختر ازدست دادم تو اولین آی وی اف پروفایل رو دوقلو گذاشت ...

چه اسم قشنگی منم اسم آبجیم مریمه و خیلی دوسش دارم اونم ۴۰ ساله هست 😍🥰 الهی چقدر سخته آدم با این همه سختی از دست بده انشالله خدا بچتو واست حفظ کنه همراه این تو دلیت😍 خدا حفظت کنه عزیزم روحیه مهمه