2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست
آره الهی شکر ۱سالشه دختر بزرگم هم۴سالشه اونم زیرپام لگن گذاشتن بعد۱ساعت دیگه خودم رفتم دستشویی.همش د ...

با این حرفات دلمو شاد کردی و خیالمو راحت خیلی نگران بودم انگار از طرف خدا اومدی انشالله همیشه تو زندگی خیالت آسوده باشه و این انرژی خوبت به خودت برگرده خدا بچه هاتو پدر ومادر وهمسرتو و خودتو حفظ کنه عزیزم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این حرفات دلمو شاد کردی و خیالمو راحت خیلی نگران بودم انگار از طرف خدا اومدی انشالله همیشه تو زند ...

فدات عزیزم.انشاالله خدا حاجتت روبده تا خیالت واسه همیشه آسوده بشه.تودلی های قشنگت هم واست نگه داره.زیرسایه آقاامام حسین ع باشی خودتون وخانوادتون

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

ببین منم سوالم همینه خب چرا از اول اونایی که کیفیتش خوبه رو نگه میدازن؟ منم ۱۶ تا دارم سه روزه از هم ...

خب میگن کیفیتای پایینم احتمال بارداری دارن الان برا من هفت تاشو باز میکنن که ازینا چتد تاش به کیفیت بالا برسن برا انتقال

باااشه بابا تو خوبی
راستی من ۲ ساعتو نیم بعد انتقال ما شدم رفتم دست شویی نشستم فرنگی نداشت الانم نگرانم 😭

نگران نباش

فقط مواظب باش یبوست نشی وزور نزنی

من نیم ساعت بعد از انتقال رفتم 

چون مثانم پر بود و نمی‌تونستم صبر کنم 

سر دخترم سریع بعد از انتقال رفته بودم دستشویی

بعد اومدم نیم ساعت دراز کشیدم

فقط به چیزهای مثبت فکر کن

نگران نباشفقط مواظب باش یبوست نشی وزور نزنیمن نیم ساعت بعد از انتقال رفتم چون مثانم پر بود و نمی‌تون ...

نه دیگه همه گفتن مشکلی نیست خیالم راحته توکل به خدا انشالله واسمون خیر میخواد

خدا هزار برابر عوضشو بهت بده بقرآن تو یادم بودی و باعث دلگرمیم میشدی

ممنون عزیز دلم . باور دارم که برای همه بچه ها مثبت میشه ان شاالله که منم وارد این راه شدم کم نیارم. 

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤

ممنون عزیز دلم . باور دارم که برای همه بچه ها مثبت میشه ان شاالله که منم وارد این راه شدم کم نیارم.

الهی آمین عزیزم ، انشالله کم نمیاری وقتی قبول کردی تو این راه ما بذاری یعنی توانشو داشتی