2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5760 پست
سلام مامانا در چه حالین؟؟

هی ناراحت از اینکه جواب چی میشه چون من دست شویی شماره ۲ رو نمیتونم رو فرنگی برم ساده رفتم بعد یکم شکمم درد گرفت همراه کمرم خیلی عصبیم میگم زحماتم به باد میره این منفی میشه خیلی عصبیم ، انگار افسردم میگم برم خونه چیکار کنم میخوام چیا بپزم غذا هام تکراری ، چیزای تنوع دار چی ؟ آخه خونمم یکم دلگیره بعد میگم من که همیشه تنبلم تحرک ندارم اینم روش کلا یه طوری ام حوصله هیچی رو ندارم 😭😭

هی ناراحت از اینکه جواب چی میشه چون من دست شویی شماره ۲ رو نمیتونم رو فرنگی برم ساده رفتم بعد یکم شک ...

سلام جیگر جان من هم همینطور

گرگرفتگیم کمتر شد اما پاهام بعضی اوقات یخ میشه

شکمم هم درد می‌کنه

به چیزهای خوب فکر کن اصلا به چیزهای بد فکر نکن

به خدا اینقدر قشنگ میگذره

من سر دخترم فقط دوسه هفته اول جاروبرقی نکشیدم

تو هفته یک روز خونه مادرم میرفتم یک روز خونه مادر شوهرم

خونمون طبقه اول هست وپله هم داره 

بیشتر آمپولهارو می‌بردم بیرون میزدم دوسه باری پیش اومد زن‌داداش ودختر خواهر شوهرم خونمون زدن 

گفتم میزنم زودتر پریود بشم

فکرش رو بکن وقتی هنوزصدای قلبش رو نشنیدم  سوار موتور شدیم و رفتیم خونه خواهر شوهرم شب نشین 

درسته مراعات خوبه اما دکتر بهم گفت استراحت مطلق سم هست 

باید راه بری وقدم بزنی من هم مراعات میکنم

ولی غذارو بالای صندلی می‌شینم ومیپزم

برای شب سوپ ،آبگوشت ومرغ آبپز باسیب زمینی وکوکو می‌ذارم

روز هم قیمه وقورمه سبزی وماهی و چیزهایی که راحت تره

تا به خواست خدا صدای قلبش رو شنیدم به بقیه اطلاع میدم

چون من یک دختر هم دارم نمیتونم غذا بیرونی بگیرم یا درست نکنم دلم نمیاد

البته نیمرو واملت هم درست میکنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام جیگر جان من هم همینطورگرگرفتگیم کمتر شد اما پاهام بعضی اوقات یخ میشهشکمم هم درد می‌کنهبه چیزهای ...

سلام به روی ماهت عزیزم فعلا که همه دارن دلداریم میدن 😅 میگن نترس میگیره😂 آره راست میگی خدا بخواد میگیره با این همه بی احتیاطی که کرده بودی😂منم سعی میکنم منم رفتم خونه غذا های سبک بپزم

سلام جیگر جان من هم همینطورگرگرفتگیم کمتر شد اما پاهام بعضی اوقات یخ میشهشکمم هم درد می‌کنهبه چیزهای ...

مرسی که برام این همه حرف و انرژی مثبت فرستادی عزیزم فقط میتونم بگم آروم میشم ولی نمیدونم چه جوابی برات بفرستم 🥰😍 راستی گرگرفتی علائم بارداری چون خواهر شوهرم بهم میگفت

دوستای عزیزم که انتقال دادین یه سوال

شما روز چند سیکلتون انتقال دادین؟

به من گفته ۱۲ خرداد برم دوباره 

میخوام ببینم تقریبا چه تایمی میافته

و اینکه من فقط روزی سه تا استرادیول دارم با ویتامین هام 

چرا بعضیا آمپول هم دارن؟

دوستای عزیزم که انتقال دادین یه سوالشما روز چند سیکلتون انتقال دادین؟به من گفته ۱۲ خرداد برم دوباره ...

روز ۱۷ عزیزم بعدشم الان احتمالا داری امپول دور ناف نمیزنی انوکساپارین ؟ ۳ روز آخر بهت پروژسترون میده 

اتفاقا دکترم‌تاکید کرد که باید در زمان معین خودش خورده بشه با تاکید گفت

مرسی عزیزم 

ساعت استفاده چون اشاره نشده بود خواستم مطمعن شم

پس همون هشت ساعت یه بار میخورم

روز ۱۷ عزیزم بعدشم الان احتمالا داری امپول دور ناف نمیزنی انوکساپارین ؟ ۳ روز آخر بهت پروژسترون میده

نه فقط برام استرادیول تجویز کردن و گفتن ویتامین هایی که ماه پیش گفتیم ادامه بده

ویتامینامم کوکیوتین روزی سه تا و ویتامین د و اسیدفولیک هست

اتفاقا چون اینجا دیدم شماها آمپول دارین پرسیدم 

گفت آمپول نداری 

۱۲ بیای تجویز میشه

دیگه نمیدونم

من مرکز ابن سینا میرم

مرسی که برام این همه حرف و انرژی مثبت فرستادی عزیزم فقط میتونم بگم آروم میشم ولی نمیدونم چه جوابی بر ...

خدا خودشددل همه ی مارو آروم کنه

خودش می‌دونه چقدر از جان و دل ومال مایه میگذاریم 

قطعا نام امید نمیکنه

به خدا دیروز غروب اونقدر دلم گرفت

یاد اون ده سالی که خودم بچه نداشتم افتادم

گفتم خدایا من تا الان این همه هزینه کردم ولی اگر یک درصد نشه میگم حکمتی بوده چیه دونه من رو برام حفظ کن

ولی به آنهایی که ندارن لطفت رو عطا کن که خیلی بزرگی

من خیلی دلم میخواد با یکی حرف بزنم چون کسی نمیدونه از دوروبریها فقط تو گروه میتونم درد و دل کنم 

توکلم به خداست تا ببینیم نظرش چی باشه

خدا خودشددل همه ی مارو آروم کنهخودش می‌دونه چقدر از جان و دل ومال مایه میگذاریم قطعا نام امید نمیکنه ...

بله صد در صد همینطوره خدا هوامونو داره ، عزیزم ۱۰ سال بچه نداشتی ؟ خدا دخورتو برات خفظ کنه این یکی هم‌بهت ببخشه آره سخته آدم با کسی حرف نزنه خیلی سخت ، عوضش همو داریم باهم حرف میزنیم🥰