2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 194878 بازدید | 5396 پست
سلام بچه هااز پانکچر این دفعه من ۲۲ تا تخمک, ۱۷ تا جنین تشکیل سد و تا روز ۵, ۱۱ تا جنین بلاست شدند.پ ...

هزار ماشالله به جنین هات

الهی این دفع انتقال بده و جنین هات محگم بچسبن به دلت و نه ماه بعد صحیح و سالم بغل بگیریدشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی جواب میگیری ؟؟

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه........

جواب آزمایش دومم گرفتم عددبتا ۹ بود ومنفی شد و داروهامو قطع کردم🖤💔

اون معجزه که میگن خدا برای بنده های خیلی خاصش کنار گذاشته شامل حال من نشد....دلم پره نمیگم گریه نمیکنم، گریه میکنم ولی دیگه نمیخوام به بچه فکرکنم به قول یه دوستی اینجا دیگه نمیشه که باخواست خدا جنگید من تمام تلاشمو کردم و خدا نخواست......

ممنون ازدعای خیرتون که این مدت پشت سرم بود حلالم کنید ممنون که منو تو جمعتون پذیرفتید برای همتون دعامیکنم و ازاین به بعد خاموش پیام هاتونو میخونم به امید مادرشدن همتون🖤❤️

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه........جواب آزمایش دومم گرفتم عددبتا ۹ بود ومنفی شد و داروهامو ...

سلام عزیز درک میکنم حوصله جواب دادن نداشته باشی. انشاالله هر چی خیر رو صلاح زندگی هست جلو پای همه گذاشته بشه و همچنین شما. فعلا ریکاوری روحی مهمترین چیز هست.

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه........جواب آزمایش دومم گرفتم عددبتا ۹ بود ومنفی شد و داروهامو ...

متاسفم ، این حس شکست و ناامیدی خیلی بده ، منم وقتی بارداری پوچ شد میگفتم دیگه نمیرم ، اگه صلاح باشه خدا همینجوری میده ، ولی بعد چند ماه حالم بهتر شد و مجدد شروع کردم ، دنیا پر از سختی هست و ما هم گرفتار این مشکل شدیم ، ان شاالله همه کسانی که آرزوی مادر شدن دارن ، به زودی صاحب اولاد سالم و صالح بشن

اخیی عزیزم 🫂🫂🫂🫂

چند سالتونه؟ هنوز وقت هست بازم تلاش کنین الان یه کم استراحت کنین

سلام عزیزم خوبی؟

بمیرم برای دلت با بند بند وجودم درکت میکنم و میفهممت گریه کن تا اروم بشی چند وقت حالت همینجوریه .ولی عزیزم نا امید نباش الهی شکر تو هنوز جنین داری و میتونی دوباره امتحان کنی سنی هم نداری دوباره تلاش کن چند وقت بعد

شاید حکمتمون اینه و ما خبر نداریم از حکمت خدا انشالله هرچی خیره الهی به موقع خدا بهمون بچه های سالم و صالح بده