2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 194948 بازدید | 5404 پست
من نهم سه روزه انتقال داده بودم و سی و یکم رفتم مرکز گفت ساک و جنین میبینه ولی ضربان قلب نه. بهم گف ...

اره بابا خیلم داره عجله میکنه .سن جنین مثل بارداری طبیعی حساب میکنن دیگه فرقی نداره تازه اگه سونوی وازینال باشه شش هفته و چند روز نشون میده زودتر نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله راضیم به رضای خدا ، درسته اهمیت دادن به علائم فایده نداره ، من تلاشم میکنم ان شاالله خدا هم لطفش ...

عزیزم من تا روز دهم یازدهم هیچ علامتی نداشتم میگفتم حتما نگرفته با اینک بی بی چک مثبت بود گفتم اشتباهه چون علایم ندارم نه لکه بینی نه درد

تازه از روز دهم یکم تهوع وگرفتگی زیردلم داشتم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من تا روز دهم یازدهم هیچ علامتی نداشتم میگفتم حتما نگرفته با اینک بی بی چک مثبت بود گفتم اشتبا ...

بله علائم که ارتباط به بارداری داشته باشه از روز ۱۰ به بعد منطقی هست ، قبل از اون فقط تاثیر داروها یا شاید توهم باشه بس که روش تمرکز میکنیم ، این علائم بسته به نوع داروها و شاید دز داروها متغیر باشه

عزیزم من تا روز دهم یازدهم هیچ علامتی نداشتم میگفتم حتما نگرفته با اینک بی بی چک مثبت بود گفتم اشتبا ...

سلام عزیزم خوبی؟توی دلیت خوبه؟؟

جانم تیکر روووووو

انشاالله روزی ما

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز رفتم دومین آزمایشمم دادم و اومدم تاغروب خودم برم جوابشو بگیرم......

ازعلائم امروز که روز ۱۶ انتقالم هست بگم :

به شدت سینه هام دردناک شده ، گلاب به روتون صبح رفتم دسشویی رودستمال یه لکه ی کمرنگ قهوه ای دیدم . حالت تهوع دارم یعنی بالا نیاوردم گلاب به روتون فقط عق میزنم و معده ام درد میکنه کمی کمر درد و دل دردم دارم.......🤲❤️🥹

توکل بخدا ببینیم تا غروب چی میشه برام دعاکنید من به دعای خیر شماها به شدت اعتقاد دارم🥹🥹🤲🤲🤲

سلام عزیزم خوبی؟توی دلیت خوبه؟؟جانم تیکر رووووووانشاالله روزی ما

سلام عزیزم خداروشکر خوبم شماخوبین

فقط حالت تهوع امونم بریده دو سه روزه واشتهامم صفرشده

انشاالله قسمت شما وهمه منتظرا بشه ❤️❤️

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خداروشکر خوبم شماخوبین فقط حالت تهوع امونم بریده دو سه روزه واشتهامم صفرشده انشاالله قسمت ...

من هم تهوع شدید دارم. وعده غذا رو کوچیک کردم. چوب شور بهم گفتن میخورم یه کم تاثیر داره. مرکز گفت ویتامین ب۶ ولی هنوز نگرفتم. اب اناناس یعنی من کمپوت اناناس خریدم. در حد یک قولوپ اب و یک حلقه کمپوت اناناس در روز اونم تاثیر داشت تا حدودی. ولی یکی گفت زیاد نخور شلی دهانه رحم میاره.

چند هفته از هیچ غذایی لذت نمیبرم. حتی خم میشم وسیله از زمین بردارم هم معدم میخواد از دهنم در بیاد. 🤔🤔

سلام عزیزم خداروشکر خوبم شماخوبین فقط حالت تهوع امونم بریده دو سه روزه واشتهامم صفرشده انشاالله قسمت ...

انشااله زودتر خوب بشی .ادامس تهوع رو کم میکنه یا لیمو بو کن

الهییی روزی ما