2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 192608 بازدید | 5317 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شما بهتری ؟توی دلیت خوبه ؟کی باید بری سونو قلب ؟؟

سلام یکبار رفتم تشکیل نشده بود گفتن یکهفته صبر کن. فردا باید برمداگر شد که ادامه، اگر نشد قطع داروها. خودم به شدت وضع معدم بهم ریخته. طوری که نمیدونم چطور قرصها رو بخورم!! حتی اب هم نگه نمیداره معدم

سلام عزیزم ، روز پنجم هستم ، انقدر بدون علامت هستم خیلی وقتا فراموش میکنم انتقال دادم

دوستانی که اینجا هستن هر کدوم یه مدل هستن. اصلا نه به علایم فکر نه هیچ چی. فیلم کمدی از تلوزیون یا اشپزی ببین و طی کن. هر چی صلاحته پیش بیاد

سلام یکبار رفتم تشکیل نشده بود گفتن یکهفته صبر کن. فردا باید برمداگر شد که ادامه، اگر نشد قطع دارو ...

چه تاریخی انتقال دادی شما ؟ اگر میتونید صبر کنید زود نرید، سونو شدید و مطمئن هستید که خارج رحمی نیست ، قلب هم به امید خدا تشکیل میشه ، مخصوصا با حالت تهوع شدیدی که دارید نشون میده اوضاع داره خوب پیش میره 😍

دوستانی که اینجا هستن هر کدوم یه مدل هستن. اصلا نه به علایم فکر نه هیچ چی. فیلم کمدی از تلوزیون یا ...

بله راضیم به رضای خدا ، درسته اهمیت دادن به علائم فایده نداره ، من تلاشم میکنم ان شاالله خدا هم لطفش شامل حالم بکنه