2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195288 بازدید | 5421 پست
سلام بچه هاخوبین؟ من نمیتونستم پیام بذارم، همه چی غیر فعال شده بود امروز با یه بروزر دیگه وارد شدم و ...

سلام لاکیلو جان❤️

هم چنان انگلیس هستید؟یا برگشتید ایران؟ کدوم مرکز؟

من تابان جنین تشکیل دادم هر ۱۷تا تخمکم ۱۷تا جنین با کیفیت abشد و سه روزه همه رو فریز کردن برام.

انتقال اولم آذرماه پارسال ۸تاشو در آوردن ۷تاش ازبین رفت فقط یکی به روز چهارم رسید و پسر شد و انتقال دادن و منفی شد💔

ولی الان خودم از دکتر خواستم بلاست انتقال بدن وسه تا انتقال بدن از ۹تا جنین باقی مانده برام ۴تاشو از فریز خارج کردن متاسفانه دوتاش outشد غیرقابل انتقال بودند و دوتا بلاست انتقال دادن برام فعلا امروز ، روز دهم هستم تا ببینم خدا چی میخاد برام.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام لاکیلو جان❤️هم چنان انگلیس هستید؟یا برگشتید ایران؟ کدوم مرکز؟من تابان جنین تشکیل دادم هر ۱۷تا ت ...

سلام عزیزم

با توجه به سن خانم ها و کیفیت اسپرم، این طبیعی هست که یه سری ها به روز پنجم نرسن.من انگلیس انجام دادم دوباره چون با توجه به شرایط ایران نیمتونستم برنامه بریزیم بیام اونجام.

منم سری پیش از ۱۷ تا تخمک، ۱۱ تا جنین شد که در نهایت ۸ تا بلاست شدن و این قابل پیش بینی بود، حتی از این ۸ تا چند تا سالم باشن هم به محدوده ای داره.

به نظرم کار خوبی کردین که بلاست انتقال دادی. اگه الان روز دهم هست میتونی تست بدی. من خودم اون سری که مثبت شدم روز پنجم تست دادم. ولی خب هفته ۶ از دست دادم متاسفانه.

انشالله که مثبت میشی دختر جون!

لاکیلو جان❤️

من متولد 80 تادم عزیزم میدونم شاید بعضیا بگن سنت کمه حالا وقت داری از همون قدیم هم گفتن جای ضرر رو از هرجا بگیریم منفعته

الان تقریبا یک سال و پنج ماه هست ازدواج کردم

از همون اول اقدام بودم نتیجه نداشت و چون شوهرم دوران خدمتش مشکل داشت رفتیم دکتر

دکتر فوق تخصص شهر مون معاینه کرد

گفتن که واریکوسل هست و یکی از بیضه ها خیلی کوچیک شده و مشکل داره

وقتی ستون داد همون بود که دکتر گفتن

شوهرمو بردم کلینیک تخصصی آزاد و عمل کردن

خودمم مشکل دارم سیستم ایمنی ضعیف شدید

هفت جلسه دکتر گرفتیم این مدت

اما دکتر گفتن که احتمال زیاد بارداری طبیعی ندارم

سلام عزیزمبا توجه به سن خانم ها و کیفیت اسپرم، این طبیعی هست که یه سری ها به روز پنجم نرسن.من انگلیس ...

جرعت ندارم تست بزنم انقد که منفی شده میترسم امیدوارم درک کنید 🥹🥹 انشالله که برای شماهم این سری نتیجه میده😘😘

لاکیلو جان❤️من متولد 80 تادم عزیزم میدونم شاید بعضیا بگن سنت کمه حالا وقت داری از همون قدیم هم گفتن ...

عزیزم نگران نباش هم برای همسرت هم برای خودت کلی راه و روش درمان هست ❤️

بنظرمنم خوب کردی زود شروع کردی منم متولد ۷۶ هستم انشالله که زودترم نتیجه میگیرید

سلام عزیزم خوبی؟دوست من فقط توی ماه یک بار نزدیکی ئاشته بود اونم دو سه شب قبل تاریخ پریودیش که دخترش ...

سلاممرسی دورت بگردم.فداتشممرسیک جواب دادی.وای خدا راس میگیپس ب تعداد رابطه بستگینداره خدا بخوادمیده🥲؟خیلی دل شکستم..

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

منم کلا تنبلی تخمدان دارم و بچه های اولم رو دکتر می گفت به سختی باردار میشی ولی همیشه واسه اینکه پری ...

خدابچه هاتو واست نگه داره عزیزم.شوهرم ازمایش اسپرم داده مشکلی نداشتهمنم فقطنامنظمی دارم...وگرنه تنبلی فلان ندارم.عزیزممشکل من همین رابطس.😔همشمیگم هیچوقت بچه دارنمیشم با ایناوضاع...ادممگ ی بار رابطه داشته باشه باردار میشه؟بعد میگم خد اگبخاد میشه😔

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

خانوما گلاب به روتون رفتم سرویس رودستمال یه رگه قهوه ای دیدم خیلی میترسم زیر دلمم تیرمیکشه......آخه من همیشه وقتی میخوام پریود بشم یکی دوروز قبلش اینجوری لکه بینی دارم چیکارکنم ؟ زنگ بزنم مطب؟