2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195321 بازدید | 5422 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزهای اولش خیلی دردم میگرفت و کبود میشدم ولی نمیدونم تا امروز انگار عادت کردم کمتر درد دارم.....نه ...

ولی بازم میترسم😁😂

سعی کن با معده خالی قرص نخوری اگه میشه شب بخور که بعدش بخوابی ولی اصلا با معده خالی نخور ایشالا نی نیت بیاد بغلت همه اینا یادت میره😍

من دقیقا هفته بعد دوشنبه دکتر بهم گفته برم آزمایش .....

دقیق میشه ۵.۵.۱۴.۵ شب سیزدهم ماه صفر وقتی به این تاریخ رند نگاه میکنم و به نذری که پارسال سیزده صفر جوراب خریدم برای بچم .....بغضم میگیره میگم خدایا ینی همین روزه که دلم شاد میشه روزهای خوشم شروع میشه........🤲🤲بچه ها شما به سیزده صفر اعتقاد دارید؟ من خودم امسال مشخص میشه که آیا درسته یانه.....

انشالله به حق امام حسین تشنه لب هر کسی که در انتظاره بچه دار شدنه خداوند بهش یه اولاد سالمو سلامت هد ...

بحق امام حسین خدا دوتا نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم و بیشتر از این چشم انتظارت نزاره

عزیزمی...نمیشه که شب بخورم هرشیش ساعت یکباره وقتش... خداکمکمون کنه ازمن ترسو تر وجود نداشت ولی انقده راحت الان بخودم میزنم حاظرم تمام ۹ماه بزنم ولی فقط بدونم وجود داره تو شکمم فقط به عشق مادر شدن دارم تحمل میکنم🥹🥹🥹❤️

مادر خانه

ممنونم عزیزم دعا کن من خدا بهم می نی بده چون شوهرم کارش جوری نیس بتونه یک روز مرخصی داشته باشه

خودمم دلم نمیخواد با این وضع اذیت بشه

تهیه دلم هر روز دستمو میزارم میگم خدایا من عاشق شوهرمم میشه یه موجودی از خودش بزاری تو شکمم ببینم چه حسیه بعضی اوقات ناخداگاه چشامو اشک و میکنه مثل الان😭

قبلش با معده خالی میخوردم انقده راحت بودم الان دوروزه اینجوری شدم😅

جالب اینه نوبت های بعدشم که با معده پرقرصو خوردم حالت تهوع بهم دست داد.....بازم توکل بخدا به عشق اینکه قرار مادربشم تحمل میکنم .....جان مادر تو فقط بیا و محکم به دلم بچسب همه های این دردها فدای سرت فقط بیا🥹🥹🥹🥹🥹

الهم صل علی محمد و ال محمد

ان شا الله خدا به همه شما بچه های سالم و صالح عنایت کنه

منم دعا کنید

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

سوره ابراهیم ایه ۴۰

دعای حضرت ابراهیم

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

رَبِّ اجْعَلْنِی مُقِیمَ الصَّلَاةِ وَمِنْ ذُرِّیَّتِی ۚ رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاءِ

پروردگارا، مرا و از ذرّیّهام نیز کسانی را نمازگزار گردان، بار الها دعای مرا بپذیر.

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

من متولد 80تادم

الان تقریبا یک سال و پنج ماه ازدواج کردم

از اول ازدواج اقدام بودم خودم احساس کردم مشکلی هست

رفتم دکتر دکتر شوهرمو معاینه کرد چون شوهرم دوران خدمت تو سربازی مشکلی براش پیش اومد عمل کرد دکتر گفتن واریکوسل احتمالا داری و یکی از بیضه ها مشکل داره

عمل کرد کیفت اسپرم اصلا خوب نشده تازه ضعیف ترم شده

الان هفت جلسه هست که میریم دکتر اما هیچی منم مشکل دارم خیلی سیستم ایمنی خیلی ضعیفی دارم که درصد بارداری مو کم کرده

دکتر جوابارو دید گفت احتمال بارداریتون خیلی کمه

شاید نتونید طبیعی باردار بشید

وَ إِنِّی خِفْتُ الْمَوالِیَ مِنْ وَرائی‏ وَ کانَتِ امْرَأَتی‏ عاقِراً فَهَبْ لی‏ مِنْ لَدُنْکَ وَلِیًّا (5)

من بعد از خودم از خویشاوندانم بیمناکم و همسرم نازاست. به من از جانب خود جانشینی (فرزندی) عطا کن.

یَرِثُنی‏ وَ یَرِثُ مِنْ آلِ یَعْقُوبَ وَ اجْعَلْهُ رَبِّ رَضِیًّا (6)

که وارث من و وارث آلیعقوب باشد و پروردگارا او را راضی به رضای خودت قرار ده.

سلام بچه ها

خوبین؟ من نمیتونستم پیام بذارم، همه چی غیر فعال شده بود امروز با یه بروزر دیگه وارد شدم و دیدم الان برام اکتیو هست.

من دوباره پانکچر داشتم دیور ز گفتن که ۱۷ لقاح شده حالا باید وایسیم تا روز ۵ ببینم در نهایت چقدر میشه. خودم حدس میزنم ۶ تا اینا بلاست بشه.

از سری پیش هم ۸ تا داشتم، که ۵ تا رو برای تعیین سلامت فرستادیم و دو تا سالم برگشت.

دیگه این دفعه چند تا سالم بده میرم که انتقال بدم.

شما از خودتون بگین ببینم چی کار کردیم.

میبینم که یه سری تازه وارد هم داریم 😍 خوش اومدین