2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195375 بازدید | 5430 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستان سلامیه سوال دارم شماهم استرادیول میخورید حالتون بدمیشه؟ امروز ازصبح اولین استرادیولو که خوردم ...

نه من اینجوری نبودم من چهارتا میخوردم دوتا شیاف میکردم

بچه ها لایکو جان پیام داده که اصلا نمیتونه تو گروه ویام بگذاره یا حتی لایک کنه. ولی کارهاش خوب پیش ...

مرسی عزیزم که خبر دادی

انشالله که خیره براش

ایران این دفعه کاراش کرد؟/پیس دکتر مهرنوش امیری ؟

سلام دوستان

امروز روز دهم انتقالمه از حال امروزم بگم:

صبح که قرص استرادیول خوردم معده ام سنگین شد درد گرفت تا حدود یکساعت بعدش پاشدم توخونه کمی قدم زدم پنجره رو باز کردم هوای تازه اومد توخونه کمی بهتر شدم کمر درد و زیر دلم گاهی تیرهای بدی میکشه و سینه هام دردناک شده ولی سفت نشده .....

اصلا جرعت ندارم به بی بی چک حتی فکر کنم و از شوهرمم نخواستم برام بخره ......خدایا حسرت یه آزمایش مثبت و بی بی چک مثبت تودل هیچ خانومی نمونه🤲🤲🤲🤲🥹🥹🥹🥹🥹

سلام دوستان امروز روز دهم انتقالمه از حال امروزم بگم:صبح که قرص استرادیول خوردم معده ام سنگین شد درد ...

الهی آمین ،آمپول ها که میزنی اذیت نمیکنه ؟

من همش به فکر آمپولم🥲فوبیای آمپول دارم🥺😭

سلام دوستان امروز روز دهم انتقالمه از حال امروزم بگم:صبح که قرص استرادیول خوردم معده ام سنگین شد درد ...

انشالله که بارداری عزیزم

هر وقت بی بی چک زدی میشه منو تگ کنی خیلی خوشحال میشم

الهی آمین ،آمپول ها که میزنی اذیت نمیکنه ؟من همش به فکر آمپولم🥲فوبیای آمپول دارم🥺😭

روزهای اولش خیلی دردم میگرفت و کبود میشدم ولی نمیدونم تا امروز انگار عادت کردم کمتر درد دارم.....نه اصلا نترسید چیز خاصی نیست بعداز دوبار عادی میشه .....من از پنج روز قبل از انتقال شروع کردم پروژسترون زدم تا الان انگار عادت کردم فقط فعلا با استرادیول به مشکل خوردم اونم قبل از شروع سیکل انتقال میخوردم مشکلی نداشتم حتی تا یک هفته بعداز انتقال هم اوکی بودم از دیروزه داره اذیتم میکنه این قرصه ریزه میزه.....😌

انشالله که بارداری عزیزمهر وقت بی بی چک زدی میشه منو تگ کنی خیلی خوشحال میشم

عزیزدلی انشالله به امیدخدا اگه آزمایشم مثبت بشه بعداز آزمایش یکی میخرم میزنم که حسرتش به دلم نمونه(مثل جیگرجون)🫡😘

انشالله به حق امام حسین تشنه لب هر کسی که در انتظاره بچه دار شدنه خداوند بهش یه اولاد سالمو سلامت هدیه کنه و هیچکس حسرت بچه نداشته باشه (آمین)

میشه با قلبای مهربونتون واسم دعا کنید منو عشقم هم خداوند نظری بهمون بکنه و منم مامان بشم حس اینکه منم تو شکمم یه موجود فسقلی باشه ذوق زدم میکنه

منم واسه همه دعا میکنم🤲