2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 190756 بازدید | 5196 پست

خانومایی که تجربه دارید کمکم کنید سری قبل سر انتقال اولم لکه نداشتم و بعداز قطع کردن داروهام پریود شدم ولی امروز روز دهم هستم الان یک لک قهوه ای رو دستمال دیدم .....نمیدونم چیه ؟ لکه لانه گزینیه یا دارم پریود میشم ........خدایا خودت به دادم برس🥹🥹🥹

لاکیلو جان❤️من متولد 80 تادم عزیزم میدونم شاید بعضیا بگن سنت کمه حالا وقت داری از همون قدیم هم گفتن ...

نه عزیزم هر چه زودتر بهتر، خیلی خوبه مه از الان افتادین دنبالش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجیمصیmm

یکم نگران هستم و یکم استرس دارم میخوام بزارم یه موقعیت یکم سر شوهرم خلوت بشه کاراسو انجام بدیم بریم پیش دکتر خوب دوست ندارم واسه مامان شدن من بابا شدن شوهرم دیر بشه

ممنونم بابت دلداریت عزیزم❤️

لاکیو جان

آرع خیلی دارم تلاش میکنم خیلی زیاد حتی بقره داروهای خودمو شوهرم

شوهرمم خیلی داره تلاش میکنه

یکم کاراش کمتر بشه با هم میریم پیش یه دکتر خوب آنجا تمام تلاششونو میکنیم که نینی دار بشیم

واسمون دعا کنید🥹

لاکیو جانآرع خیلی دارم تلاش میکنم خیلی زیاد حتی بقره داروهای خودمو شوهرمشوهرمم خیلی داره تلاش میکنهی ...

بالاخره همه مون نتیجه میگیرم، راهش خیلی طاقت فرساست و دل شکستکی داره، ولی دیگه ما خودمون رو اماده کردیم 🫂

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبم آقا شاهان هم خوبه ماشاالله بزرگ شده خاله جون ، شما باردار بودی یا شدی ؟ خ ...

الهی شکر

ماشالله بهش

نه عزیزم من ابان انتقال داشتم که منفی شد و جنین ندارم دیگه نرفتم برای اقدام