2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195452 بازدید | 5441 پست
استرس طبیعی ولی سمه توی این دوره منم 13 ساله منتظرم و با انتقال منفی و جنین هم دیگه ندارم ولی چه میش ...

۵ تا جنین برام مونده از ۱۷ تا.....نذر کردم بحق این روزای عزیز بچه هامو سالم و سلامت بگیرم بغلم اون ۵تا رو اهدا میکنم در راه خدا به هرکسی که توان مالی نداره و ناباروره🤲🤲🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانوما لطفا راهنمایی کنین ثوابه تروخدا.ما زنوشوهرمشکل نداریم.اسپرم هم خوب بود ازمایشش.خودم فقط کمی پریودام نامنظمه.و مشکل اصلی ما اینه رابطه منظم نداریم به خاطرهپینه بچه دارنمیشیم.بنظرتون برم ای یو ای؟نتیجه میگیرم؟

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

مامان شدنتون مبارک.هر سه بار یک جا انجام دادید؟کدوم مرکز؟

قربون شما عزیزم.بله گلم.مرکز رویان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منم برا تعیین جنسیت ای وی اف کردم ولی همه جنین هام دختر شدن دعا کنید یه پسر خوشگل خدا بهم بده

متاهلم یه دخمل خوشگل دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

بارداریت مبارکت باشه قشنگم خدا نگهدار خودت و نی نی قشنگت باشه 😍😍😍😘😘😘فقط یه سوال انتقال اول و د ...

قربونت عزیزم دخترم ۴ سالشه الان

انتقال اول و دوم بین ۸۰ تا ۸۵ بودم ولی انتقال سوم ۷۳ شدم.بستگی داره به خودت مثلا من با ۸۰ کیلو هم چاق نبودم ولی دیگه با ۷۳ خیلی اوکی شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

انشالله شما هم مامانی به حق علی

هیچکس تو ایل و تبار ما نازایی نداره و نداشته نمیدونم حکمت خدا توچی بوده که من اینجوری شدم ....خاله من نزدیک ۴۰سالشه و یه دختر ۱۳ساله و یه پسر۱۶ ساله داشته ایشون همسرش یه پسرم میخواست خاله من تواین مدت که من درگیر کارای آی وی اف بودم دوبار بطور طبیعی باردار میشه و هر دوبار دختر میشه و میبره خود خواسته سقط میکنه من به چشم خودم دیدم و هربار فقط مثل شمع آب شدم زجه زدم به درگاه خدا که منو لایق مادری نمیدونست؟؟ چرا یکی از اون دخترا رو بمن نداد؟؟؟ و درکمال تعجب بعداز کلی مشاوره تغذیه الان دوباره طبیعی بارداره و پسره و شهریور به دنیا میاد بچش.......دلم خیلی شکست و خیلی دلم پره فقط تودلم میگم خدایا اشکامو درد هامو ناله هامو نمیبینی؟ عدلت و انصافت کجاست....................روز انتقالم انقد درد کشیدم و اومدم خونه نمیتونستم بشینم مادرم کلی گریه کرد وقتی دید به خودم آمپول میزنم منی که تا سوزن میدیدم غش میکردم چطور انقد قوی شدم که بخودم حالا آمپول میزنم.......ولی دیگه هیچی از منه قوی و صبور نمونده مثل شمع آب شدم خیلی لاغر شدم و دلم گرفته از دست خودم🥺🥺🥺

سلام عزیزدلم تبریک میگم بهت انشالله خدا برات حفظش کنه برای مامانای چشم انتظارم دعا کن

مرسی عزیزم حتمااا

انشاالله قسمت همه بشه

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانوما لطفا راهنمایی کنین ثوابه تروخدا.ما زنوشوهرمشکل نداریم.اسپرم هم خوب بود ازمایشش.خودم فقط کمی پ ...

سلام عزیزم خوبی؟دوست من فقط توی ماه یک بار نزدیکی ئاشته بود اونم دو سه شب قبل تاریخ پریودیش که دخترش باردار شد