2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195438 بازدید | 5440 پست
بعدش دیگه ادامه ندادی؟ منم برای تعیین جنسیت میخوام برم و دوتا دختر دارم🥲

الان همسرم 2 ماهه دارو استفاده میکنه قراره چند روز دیگه دوباره برم انشالله همه به حاجتشون برسن

متاهلم یه دخمل خوشگل دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هیچکس تو ایل و تبار ما نازایی نداره و نداشته نمیدونم حکمت خدا توچی بوده که من اینجوری شدم ....خاله م ...

خیلی میفهمیت خیلی منم خودم به خودم امپول میزدم کل شکمم سیاه شده بود و کبود .به قول تو خیلی ها راحت باردار میشن و بچه رو نمیخوان سقط میکنن.بعضی ها هم مثل ما باید زار بزنیم هزار سختی رو بکشیم که شاید اخرش شد

دیگه قسمتمون این بوده امید همیشه توی انسان هست با هر زمین خوردن دوباره پامیشیم

خیلی میفهمیت خیلی منم خودم به خودم امپول میزدم کل شکمم سیاه شده بود و کبود .به قول تو خیلی ها راحت ب ...

من از بچگی همیشه آرزو داشتم دو قلو داشته باشم ینی خودم همیشه مادر دوتا بچه دوقلو میدیدم .....تودفترم پارسال که باراول رفتم انتقال نوشته بودم سال ۴۰۵ بچه هامو بغل گرفتم دوتا پسر دوقلو سالم چقدر خوشگل و سفید هستن🥹🥹🥹پارسال که یدونه انتقال دادم ونگرفت به نوشته خودم نگاه کردم گفتم خودت دوتا خواستی دیگه .....🤲🤲

حالا تنها چیزی که باخودم تکرار میکنم اون نوشته ی خودمه که خودم خواستم و آرزوی دوقلو داشتم بخاطر همین خدا منو تواین مسیر قرار داده ....روز انتقال قراربود سه تا دکتر بهم انتقال بده متاسفانه دوتاش خراب شد و غیر قابل انتقال بودند وقتی شنیدم دکترم گفت دوتا جنین عالی انتقال دادم گفتم اینم حتما یه نشونه ازطرف خداست ❤️❤️

رویان شنیدم هزینه هاش زیاده .چقدر هزینه شما شد ؟

عزیزم من الان انجام ندادم دخترم ۴ سال و نیمشه

نسبت به مرکز مام و اینا هزینش کمتره فکر میکنم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍😍😘😘😘خدایا خودت میدونی وقتی مامانی میاد خبر مثبت شدنش رو میزاره چقدر خوشح ...

مرسی عزیزم 😍😍😍😍

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلا قبلش پیاده ریی و ورزش و تحرکت بیشتر کن خیلی تاثیر داره.دکتر میگفت اگه لاغر هستی پنج درست هم کم ک ...

پیاده روی تا حدودی می کنم ولی ورزش و رژیم سخت نه چون میترسم تخمک هام پوچ بشن ولی سعی می کنم بعد از تخمک کشی یه چند کیلویی لاغر کنم زیادم چاق نیستم فقط شکمم سر بارداری های اولم مونده

خانوما لطفا راهنمایی کنین ثوابه تروخدا.ما زنوشوهرمشکل نداریم.اسپرم هم خوب بود ازمایشش.خودم فقط کمی پ ...

منم کلا تنبلی تخمدان دارم و بچه های اولم رو دکتر می گفت به سختی باردار میشی ولی همیشه واسه اینکه پریودم منظم بشه شبها یه فنجون کوچیک عرق رازیانه میخوردم به غیر از ایام پریودم و منظم میشدم و دوتا دخترم رو بدون دارو و خدا خواسته باردار شدم میخوای دو سه ماه امتحان کن عرق رازیانه بخور هم پریودت منظم میشه هم ایشالا به خواست خدا باردار میشی درضمن نزدیکی نامنظم ربطی به باردار شدن نداره فقط یه مدت هم قرص تقویتی تخمک و اسپرم هم بخورید

منم برا تعیین جنسیت ای وی اف کردم ولی همه جنین هام دختر شدن دعا کنید یه پسر خوشگل خدا بهم بده

ایشالا دوتا پسر خوشگل خدا بهت بده چون من آرزو دارم خدا دوتا پسر بهم بده تا با هم هم بازی بشن😍

این اتفاق واسه یکی از نزدیکان من هم افتاده بود که برای بار دوم شوهرش گرمی مصرف کرد شوهرش اصلا لبنیات نمیخورد و فقط گوشت گوسفند میخورد و همینطور هر رو معجون چهار مغز با گرده درخت نخل و پودر ریشه جنسینگ مخلوط میکرد و میخورد و دمنوش خرنوب و قرص اسپریژن وقتی رفت هفتا چنین داشت که همه پسر بودن منم دارم اینا رو به همسرم میدم تو هم امتحان کن انشالا نتیجه بگیریم فقط یادت نره اصلا سردی نخوره

پیاده روی تا حدودی می کنم ولی ورزش و رژیم سخت نه چون میترسم تخمک هام پوچ بشن ولی سعی می کنم بعد از ت ...

پیاده رویی و رقص خیلی خوبه برای تقویت تخمدان .من همون سالی که باردار شدم میرقصیدم توی خونه و سالم خواری داشتم و رزیم