2777
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195460 بازدید | 5441 پست
از خدا میخوام آخر چشم انتظاریت باشه عزیزم نگران نباش همه یه جورایی مثل هم هستیم همه زخم زبون های اطر ...

انشالله که شماهم به خواسته ی دلتون برسید.....

من یه اشتباهی که کردم بار اول تعیین جنسیت کردم بخواسته همسرم بنده خدا میگفت ماکه این همه سختی و هزینه میکنیم حداقل اون جنسیت دلخواه مون بشه منم حرفی نزدم ولی نگرفت ولی این بار تعیین جنسیت نکردم به درگاه خدا توبه کردم و از ته دلم خواستم فقط سالم و سلامت بزاره بغلم....این خانم دکتر عطایی یه نصیحت قشنگی کرد به من گفت شماهایی که بچه ندارید و ناباوری دارید هدفتون فقط این باشه بگیره اصلا به جنسش فکر نکنید ولی اونی که بچه داره حالا چه دختر چه پسر حق داره یه جنس دیگه بخواد اون نابارور نیست ............

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قوربونت برم....نشاسته فقط هفته اول خوردم الان دوشبه نمیخورم باورکن کلی قران گوش میدم و فیلم و سریال ...

عزیز یه روزهلیی اضطراب زیاد میشه. باهاش کنار بیا برا منم پیش اومده بود. یه کاغذ بگیر و بنویس خیلی تاثیر داره. فقط هر جی از ذهنت میگذره بنویس. چون مدت زیادی هست بیرون نرفتی یه مقدلر تاثیر متفی خونه موندن هم هست. به نظرم اگر پنجره رو به بیرون داری برو لب پنکره هم ویتامین افتاب رو بگیری هم فضا بیرون رو ببینی و دلت باز شه. اصلا برو بگرد دنبال سوژه خنده.... انشاالله خوب پیش بره

به نظرم اگه شما هم تصمیم داری به زودی دوباره شروع کنی از همین الان هم واسه خودت هم همسرت مکمل بگیر ا ...

اره یک ماه دارو میخوریم همسر جان یکی درمیان ولی من همش

من فرتیل سی ام و ابوواست میخورم

گرونن الان ابوواست بسته چهار میلیونه این میرم هر ده روز میخرم دونه ای

بارداریت مبارکت باشه قشنگم خدا نگهدار خودت و نی نی قشنگت باشه 😍😍😍😘😘😘فقط یه سوال انتقال اول و د ...

کلا قبلش پیاده ریی و ورزش و تحرکت بیشتر کن خیلی تاثیر داره.دکتر میگفت اگه لاغر هستی پنج درست هم کم کنی عالیع برای سیکل

عزیز یه روزهلیی اضطراب زیاد میشه. باهاش کنار بیا برا منم پیش اومده بود. یه کاغذ بگیر و بنویس خیلی ...

دقیقا همین کارو میکنم رو به پنجره کوچه رو نگاه میکنم .....

نمیدونم هفته اول انقد امیدوار بودم و شاد و راحت فقط میخوابیدم و دنبال اسم و سیسمونی بودم ولی این هفته واقعا دلگیرم ...💔💔💔

هرسری همسرم میگفت نمیگیره و واقعا منفی میشدم اینسری هروقت صورتمو میبینه میگه گرفته و شبیه مامانا شدی ولی خودم میگم هرچی خدا صلاح بدونه من تلاشمو کردم هرکاری ازدستم برمیومد کردم حتی از کاری که خیلی دوستش داشتم استعفا دادم دیگه باخواست و صلاح خدا که نمیشه جنگید .....خدایا صبرش ازمن و پایان خوشش باتو❤️❤️🤲🤲🥹🥹🥹

عزیزم ممنون از دعای قشنگت❤️انشالله برای شماهم بهترین ها نصیبتون بشه و به حاجت دلتون برسید. هیچکس ازخ ...

من این همه سال رفتم دکتر و عمل شدم فقط خودم و همسرم میدونیم هیچ کس دیگه نمیدونه.ولی اگه بخوام برم یک شهر دورتر همه میغهمن دیگه

من این همه سال رفتم دکتر و عمل شدم فقط خودم و همسرم میدونیم هیچ کس دیگه نمیدونه.ولی اگه بخوام برم یک ...

واقعا تواین مسیر این حرفای دیگران یه نمک روی زخمه🖤

بگید داریم میریم مسافرت یا اگه کارشوهرتون جوریه که ماموریت میخوره بگید ماموریت خورده بهش منم همراهش میرم چون دیر برمیگرده جامیدن باخانواده.......

هرچی به روز آزمایش نزدیکتر میشم بیشتر میترسم.....دیشب یه ترس عجیبی تمام وجودمو گرفته بود و نمیتونستم ...

استرس طبیعی ولی سمه توی این دوره

منم 13 ساله منتظرم و با انتقال منفی و جنین هم دیگه ندارم ولی چه میشه کرد ما ادما خیلی عجولیم خدا خودش توی بهترین زمان نی نی بهمون میده انشالله سالم و صالح باشه