2777
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195486 بازدید | 5444 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تابحال اصلن باردار نشدم نه سقطی داشتم نه خارج از رحمی هیچی هیچی.....تابحال یه بیبی چک مثبت نداشتم ...

هرکسی تو زندگی یه جور سختی کشیده میدونم چقدر این شرایط برات سخته ولی از خدا میخوام به حق فاطمه زهرا دامنت رو سبز کنه و یه نی نی سالم بهت بده که دلت رو شاد کنه عزیزم خدا نگهدار خودت و نی نی تو دلت باشه و به نظرم اصلا استرس نداشته باش و بی بی چک هم نزار چون بی چک ممکنه درست نشون نده و نگرانیت رو بیشتر کنه بزار این چند روز هم بگذره و برو آزمایش بده حتما حتما این دفعه بارداری قشنگم نگران نباش

بخور خیلی خوبه .کلا باید قبلش تخمدان ها و رحم رو تقویت کنن

به نظرم اگه شما هم تصمیم داری به زودی دوباره شروع کنی از همین الان هم واسه خودت هم همسرت مکمل بگیر استفاده کن خدا بهترین ها رو واست رقم بزنه عزیزم و بیشتر از این چشم انتظارت نزاره

سلام دوستان من با آی وی اف بار سوم انتقال باردار شدمفقط بگم تو هر سه تا انتقالم کارهای مشابهی انجام ...

بارداریت مبارکت باشه قشنگم خدا نگهدار خودت و نی نی قشنگت باشه 😍😍😍😘😘😘

فقط یه سوال انتقال اول و دوم چند کیلو بودی و سوم چند کیلو شدی چون منم چاقم ۷۵ کیلوام خودم فکر می کنم به خاطر چاقی باردار نشم

سلام دوستای خوبممن امروز ازمایش دادم بتام ۵۵۰بود 😍😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم 😍😍😍😍😘😘😘

خدایا خودت میدونی وقتی مامانی میاد خبر مثبت شدنش رو میزاره چقدر خوشحال میشم یه لبخند میاد رو لبم و دلم شاد میشه انگار بهتر اتفاق واسه خودم افتاده😍😍😍

خدایا هیچ زنی رو چشم انتظار نی نی نزار خودت نگاه به دل بی قرارشون بنداز ،الهی آمین🤲

ازتون خواهش میکنم هرکس پست های منو میخونه هرمادری که هست تواین گروه برام ازته قلبش دعاکنه......دلم خ ...

از خدا میخوام آخر چشم انتظاریت باشه عزیزم نگران نباش همه یه جورایی مثل هم هستیم همه زخم زبون های اطرافیان رو زیاد شنیدیم من خدا بهم لطف کرده دوتا گل دختر بهم داده و هرروز شکر می کنم ولی انقدر طعنه نداشتن پسر رو بهم میزنن که با و جود مریضی که دارم دست به این کار زدم و میخوام ای وی اف تعیین جنسیت انجام بدم، میدونم زخم زبون اونم خانواده شوهر چقدر سخته خدا نگذره از کسایی که سرشون تو زندگی بقیه است ،من واست ایت الکرسی میخونم و منتظر خبر مامان شدنت هستم قشنگم❤️❤️❤️

وای خدا چند باره بر میگردم پیام های همه رو از اول میخونم ،چندتا مامان داریم 😍😍😍😍

بارداریتون مبارکتون باشه از این روزای قشنگ لذت ببرید و تا میتونیت واسه شوهراتون ناز کنید 🤭🤭🤭چون الان که تو دلی دارید نازتون بیشتر خریدار داره🤭🤭همش حوس چیزایی کنید که نتونن بخرن تا خوب تلافی کنید😜🤪

امیدوارم بقیه هم به زودی با خبرای خوب خوشحالمون کنن ،بگید ایشالا😍😍😍

سلام سلام صبحتون بخیر مادرهای گل❤️

ازحال و هوای روز نهمم بگم دیشب اصلا خوابم نمیبرد ینی میخواستم بخوابم نمیتونستم خودمو انقدر اینور و اونور زدم صلوات فرستادم نتونستم یلحضه چشم روهم بذارم تا الان که همسرمو راهی کردم بره سرکار......🥹🥹

دلم برای سرکارم تنگ شده گاهی اوقات باخودم میگم تواین اوضاع بد گرونی ای کاش استعفا نمیدادم ولی اگه بلطف خدا باردار بشم میگم ارزششو داشته ولی خدایی نکرده نباشم واقعا برای من دو سر سوخت میشه تو این وضعیت.......💔💔

امروز فقط سینه هام شدید تر درد میکنن صبح ناشتا باید قرص تیرویید و استرادیول بخورم که امروز با معده درد همراه بود خوردن قرصا و گاهی هم زیر شکمم تیر میکشه توکل بخدا 🤲🤲 التماس دعا🤲🤲

از خدا میخوام آخر چشم انتظاریت باشه عزیزم نگران نباش همه یه جورایی مثل هم هستیم همه زخم زبون های اطر ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت❤️انشالله برای شماهم بهترین ها نصیبتون بشه و به حاجت دلتون برسید. هیچکس ازخانواده همسرم نمیدونه تواین مسیریم فقط مادر خودم میدونه اونم بخاطر اینکه همراهم باشه...خودم خیلی از لحاظ روحی حال خوبی ندارم. هرچی به روز آزمایش نزدیکترمیشم بیشتر میترسم...........

ممنون ازاین که پست هامو خوندی راستی یادم رفت بگم آس آ میخورم شبا یدونه.....ممنونم ازت❤️

عزیزم من یک قاشق خم نشاسته نخوزدم ولی گرفت. اسباب کشی داشتم دیروز وسیله سنگین بلند کردم. الان حالم خوب نیست. فقط خپاستم بهت بگم نخور اگر یبوست داری چون یبوست خیلی بده. و اینکه فیلم شاد ببین و فکرت رو منحرف کن از این موضوع. زیاد انلاین نمیتونم باشم. عزیز من مثبت هفته پیش هستم. به حرفم اعتماد کنی شاید بد نباشه. موفق باشی

هرچی به روز آزمایش نزدیکتر میشم بیشتر میترسم.....

دیشب یه ترس عجیبی تمام وجودمو گرفته بود و نمیتونستم بخوابم.....

من توخونه تنهام و استراحت نسبی دارم ولی بیرون نمیرم ...دلم خیلی گرفته ۹ساله چشم انتظارم کلی دعا و نذر ونیاز به درگاه خدا کردم نمیدونم چرا ولی خیلی میترسم توروخدا برای آرامشم یه صلوات بفرستید🥹🥹❤️❤️🤲🤲

عزیزم من یک قاشق خم نشاسته نخوزدم ولی گرفت. اسباب کشی داشتم دیروز وسیله سنگین بلند کردم. الان حالم ...

قوربونت برم....نشاسته فقط هفته اول خوردم الان دوشبه نمیخورم باورکن کلی قران گوش میدم و فیلم و سریال طنز میبینم حواسمو پرت کنم روزام بگذره ولی نمیشه هفته ی پیش کلی امیدواربودم و میخوابیدم راحت الان انقد بدنم کوفته و خستست نمیتونم بخوابم.......