2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205810 بازدید | 5757 پست
عزیزم من پروسه اش رپ رفتم ، نشد ،بعد طبیعی باردار شدم، الانم فکر کنم دوباره باردارم طبیعی، 5 سال ناب ...

مشکلتون چی بود عزیز

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

ایشالا عزیزم منتظرتیمگلم شما کجا انتقال دادین؟علایم خاصی دارین؟

مشهد کلینیک ارمغان 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسپرم شوهرم 90 درصد شکل درست نداشت، خودم تنبلی تخمدان داشتم

پیش کدوم دکتر رفتین؟کجا؟منم تنبلی دارم کم کاری تیروئیدم دارم شوهرم مشکل نداره  دارو خوردین که درمان شدین؟

پیش کدوم دکتر رفتین؟کجا؟منم تنبلی دارم کم کاری تیروئیدم دارم شوهرم مشکل نداره دارو خوردین که درمان ...

بله من به نسخه دکتر توی مرکز ناباروری ابن سینا برام نوشت

خودمم ورزش کردفتم ، سبک سالم خوری، خوردن ویتامین و ژل رویال، باردار شدم

شوهرمم نخود و پیاز و ویتامین، روغن زیتون و روغن کنجد و مغزیجات می‌خورد

به همرا قطره آفرودیت از دا وخانه

بله من به نسخه دکتر توی مرکز ناباروری ابن سینا برام نوشتخودمم ورزش کردفتم ، سبک سالم خوری، خوردن ویت ...

مشهد؟؟

بله من به نسخه دکتر توی مرکز ناباروری ابن سینا برام نوشتخودمم ورزش کردفتم ، سبک سالم خوری، خوردن ویت ...

برای شما چه دارویی نوشت

روز ۱۶ سیکلم میشه. امروز هم سونو کردم ضخامت رحمم دکتر گفت خوبه.از امروز آمپول آنوکسا دور ناف شروع کر ...

چه حسی داری آزیتا جون ؟ من حسم غریبه نمیدونم الان دقیقا چه حسی دارم خوشحالم یا غمگین

سلام دوستم خوبی؟میگم فردا رو چیکار کنیم به نظرت نشاسته و کله پاچه بخوریم؟

سلام عزیزم آره خوبم با یه حس غریب 😔 نمیدونم شادم یا خوشحال ، ولی بازم خدارو شکر رسبدم به روز موعد منم شنیدم مبگن خوبه کله ماچه تو یخچال داشتبم ای کاش میذاشتم بپزه😭 ولی نشاسته بعد انتقال میخورم میدونم فعلا شوهرم گرفتن کس نیست😂 به من امپول دادن باید همراه خودم ببرم خوبه یادم افتاد برم یخ بذارم