2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205810 بازدید | 5757 پست
سلام عزیزم آره خوبم با یه حس غریب 😔 نمیدونم شادم یا خوشحال ، ولی بازم خدارو شکر رسبدم به روز موعد م ...

توکل کن به خدا.خوشبختانه من مصاحبه دارم ده روز دیگه و ذهنم فقط درگیر اونه و از انتقال یادم رفته.انشالله خدای مهربون نی نی های ما رو هم حفظ میکنه و تو دلمون قراره رشد کنن😁

توکل کن به خدا.خوشبختانه من مصاحبه دارم ده روز دیگه و ذهنم فقط درگیر اونه و از انتقال یادم رفته.انشا ...

الهی آمین عزیزم انشالله حالا چه مصاحبه ای هست میخوای استخدام شی انشالله ؟ انشالله هر چی که هست خیره و توش قبول بشی و شیرینی بچت با اونو یه جا اما تپل بدی شادی تو شادی باشه به حق پنج تن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان صبح بخیر

انشاالله امروز سه نفرمون دست پر میایم البته با رضایت خدا

آنهایی هم که میترسن باید بگم اصلا ترس نداره

هرکسی طاووس خواهد جور هندوستان کشد

به هرحال سختی ومشقت توهرکاری هست

ولی این کار بعدش یه شیرینی دلچسبی داره که قابل توصیف نیست

نترسید ومثل کوه استوار باشید شما خانومها باید حواستون به خودتون وشوهرتون باشه که اون هم مثل کوه پشتتون باشه دیگه

پس یا علی بگید وحرکت کنید

برای ما هم دعا کنید

[QUOTE=383119282]سلام دوستان صبح بخیر انشاالله امروز سه نفرمون دست پر میایم البته با رضایت خدا آنهایی هم که میترسن ...[/QUO   TE]

سلام سلام عزیزم انشالله اول خدا بعد امام علی یارو یاورت باشه خواهر نازنینم تبریک میگم بعد این همه مرحله سخت و برو بیا آخر رسیدیم روز موعد انشالله به حقپنج تن هر ۳ تامون دست پر برگردیم انشالله هر کی نیاز به هر چی داره بغلش با اون پر بشه چشم عزیزم حرفات که برام مثل نصیحت خواهرانه بود و منو مثل کوه استوار کرد به خدا قلبمو آروم کرد و قوی یه حس خوبی بهم‌دادی از ابن همه قوی بودنم خوشم اومد که من این همه راهو طی کردم 

دلیل سقط عفونت بارداری سوراخ شدن کیسه آب بود دومین بارداری که گفتم دخترم چندروز پیش رفت تو چهار سالم ...

ای وای منم خارش دارم نمیدونم چیکار کنم به جونم ایترس انداخته که یهو دکتر کنسل کنه اگرم نکرد یه وقت حامله شم بعدا مشکل ایجاد کنه

ای وای منم خارش دارم نمیدونم چیکار کنم به جونم ایترس انداخته که یهو دکتر کنسل کنه اگرم نکرد یه وقت ح ...

استرس نداشته باش

اون موقع بچه ها بزرگ بودن نهایتا آزمایش عفونت میدن که بعد از مثبت شدن هم میتونی اون داروها رو مصرف کنی دیگه

البته من اطلاعات دقیقی ندارم از دکتر مشورت بگیر حتما

عه مگه قرار نبود فردا انتقال بدی ؟

سلام عزیزم نه من قرار بود داروی انتقال بگیرم

جمعه پریود شدم یعنی دیروز

میخواستم یکشنبه برم پیش دکتر که صبح زنگ زدم وقت بگیرم گفتن یکشنبه نیست دکتر

همسرمم کار داشت مجبور شدم الان با اتوبوس راه بیافتم

فقط دعا کنین به موقع بتونم برسم 

چون دکتر تا پنج هست

سلام عزیزم نه من قرار بود داروی انتقال بگیرمجمعه پریود شدم یعنی دیروزمیخواستم یکشنبه برم پیش دکتر که ...

دوستای عزیزم که امروز انتقال دارین

از خدا میخوام دست پر برگردین 

نی نی ها سفت بچسبن به دل ماماناشون

و ایشالا دو هفته دیگه با یه عدد بتای تپل بیاین با خبرای خوبتون مارو هم خوشحال کنین

🩷🩷🩷🩷