2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 145187 بازدید | 4683 پست
سلام منم دوسال پیش پانکچر شدم ۲۰سالمه پارسال یک بار انتقال دادم و مثبت شد ولی تو پنج هفتگی ایست رشدی ...

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحاتتون 

ایشالا به امید خدا مامان میشین🩷

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحاتتون ایشالا به امید خدا مامان میشین🩷

مرسی عزیزم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی فداتشم 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

دوستای عزیزم من امروز پریود شدم

فقط اینکه فردا نمیتونم برم پیش دکتر چون شهرستان هستم باید بیام تهران که همسرم فردا متاسفانه نمیرسه

یکشنبه میرم پیش دکتر که ایشالا داروهای انتقال تجویز کنه

یه سوالی داشتم اینکه یکشنبه روز سوم پریودم هست دیر نمیشه؟

شما روز چند پریودتون رفتین دکتر

ممنون میشم کمک کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم ان شاالله خدا دلتو شاد کنه بیش از اون چیزی که فکرشو بکنی فداتشم

مرسی برای دعای قشنگت

که الان بیش از هر زمان دیگه ای واقعا نیاز به انرژی مثبت دارم

ممنونم عزیزم

ایشالا که مثبت میشیو میای همینجا انرژی مثبت میدی بهمون🌸🩵

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای عزیزم من امروز پریود شدمفقط اینکه فردا نمیتونم برم پیش دکتر چون شهرستان هستم باید بیام تهران ...

نه سوم‌خوبه منم فردا دوباره میرم سونو البته قرار بود روز ازمایش بتام باشه ولی مصادف شد با سومه پریودم🥴🥴

باااشه بابا تو خوبی
مرسی برای دعای قشنگتکه الان بیش از هر زمان دیگه ای واقعا نیاز به انرژی مثبت دارمممنونم عزیزمایشالا ک ...

فداتم گل ان شاالله هفت روز دیگه میام همینجا میگم ♥️♥️

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

دوستای عزیزم من امروز پریود شدمفقط اینکه فردا نمیتونم برم پیش دکتر چون شهرستان هستم باید بیام تهران ...

نه عزیزم برو مشکل نداره به تاخیر ننداز 

نه سوم‌خوبه منم فردا دوباره میرم سونو البته قرار بود روز ازمایش بتام باشه ولی مصادف شد با سومه پریود ...

عزیز دلم ایشالا این سری حتما مثبت میشی

دوباره انتقال میدی یا فاصله میدی ؟

عزیزم جنین داری؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من پروسه اش رپ رفتم ، نشد ،بعد طبیعی باردار شدم، الانم فکر کنم دوباره باردارم طبیعی، 5 سال ناباروری داشتم، 35 بچه دار شدم الان 39 هستم فکر کنم باردارم، موندم گذشته ، بیبی نزدم

چشم عزیزم یکشنبه میرم امیدوارم مشکلی پیش نیادمیام خبر میدم

ان شاالله هیچ مشکلی پیش نمیاد ببین فقط استرس سمه سممم بیا تایپیک آخرمو بخون طبق اون پیش برو ان شاالله که نتیجه میگیری 

ایشالا عزیزم منتظرتیمگلم شما کجا انتقال دادین؟علایم خاصی دارین؟

قبلی رو از روز دهم یکم حالت تهوع داشتمو سینه هام درد میکرد ولی اینو الان ۷روزه ولی هیچ علاعمی ندارم بعدشم اصلا به علائم توجه نکن اینا علائم بارداری نیس برا دارو هاس علائم بارداری ۱۴به بعد میاد