2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 145016 بازدید | 4679 پست
میگم شما هم دو تا پروژسترون تو یه سرنگ میزنید

آره امروز اونطور زدم آخه گفته بود امروز رو ۲ تا بزنم ولی چهارشنبه و پنج شنبه ۱ یو نصف میزدم راستی خودم میرنم😁😊 مال من کبود شده خیلی درد میکنه دور نافمم کبوده ای خدا معلوم نیست داروها با معدمون چه میکنه انشالله عوض اینا خدا بهمون یه نی نی بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=383028393]آره امروز اونطور زدم آخه گفته بود امروز رو ۲ تا بزنم ولی چهارشنبه و پنج شنبه ۱ یو نصف میزدم راستی خو ...[/Q

خیلی خوبه که خودت میتونی بزنی منم میخوتم به شوهرم یاد بدم بزنه سختمه برم هر روز درمانگاه

[QUOTE=383028393]آره امروز اونطور زدم آخه گفته بود امروز رو ۲ تا بزنم ولی چهارشنبه و پنج شنبه ۱ یو ن ...

آره خیلی خوبه آدم خودش بلد باشه 😅 بلدی ؟ ببین باسنو به ۴ قسمت تقسیم کن به قول خواهر زادم باتون😂🤣 بعد سمت راست قسمت بالا اونجا رو امپول بزنه قشنگ الکل بزنه یه فوت کوچولو بعد سوزنو زود فرو کنه ضربتی داروشم که آروم آروم من خودم از سوزن هیچی نمیفهمم راستی اگر باتونت بزرگه اون قسمت بالای سمت راست رو دوباره به ۴ قسمت تقسیم کنه بعد درست وسطشو بزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا ای وی اف نکردین ؟؟؟یعنی اولین بار هست میخوای انجام بدی ؟؟؟

بله تاحالا انتقال ندادم، فقط جنین تشکیل دادم، گذاشتم مونده اونجا، اینجا هم میخوام جنین تشکیل بدم بعد دونه دونه انتقال بدم تا بگیره بالاخره.

کاشکی یه گروه تا واتساپ داشتیم تجربیات مون رو به اشتراک می زاشتیم

منم از گروه واتس اپ بدم نمیاد داشته باشیم ولی یه خوبی که اینجا داره اینه که آدمهای جدید هم میتونن استفاده کنن. اگه دوست داشتین هروقت میخواین انتقال یا پانکچر کنین بد نیست سنتون رو و اینکه چند بار ای وی اف کردین و مشکلاتتون کلا چی بوده بکین تا شاید یه نکته ای هم برای دیگران داشته باشه.

حتما به دکتر سریع بگو شاید باید انتی بیوتیک بگیری. آب فرپان هم بنوش.

عزیزم انتقال دادین؟

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

سلام منم دوسال پیش پانکچر شدم ۲۰سالمه پارسال یک بار انتقال دادم و مثبت شد ولی تو پنج هفتگی ایست رشدی کردم و سقط شد الان یک هفته میشه دوباره انتقال دادم و یک هفته دیگه باید برم برا آزمایش برام دعا کنین دوتا جنین بلاست انتقال داد

تنبلی تخمدان کم کاری تیروئید و کمبود ویتامین دی دارم 

راستی قبل انتقال گرمیجات زیاد بخورین کلا سردی رو حذف کنین  هر شب شکمتونو با روغن سیاهدانه ماساژ بدین و با پارچه ببندین صبح انتقال قبل از اینکه برین برای انتقال و شب قبل انتقال کله پاچه بخورین خوبه 

بعد انتقال گرمی نخورین سردیجات بخورین  هر روز روزی ۱۵تا۲۰عدد لوبیا سبز ابپز کنید بخورین اگه از مزش خوشتون نیومد یکم نمک و آبلیمو بزنین شیر زیاد مصرف کنید به بگیرین با یه کوچولو شکر بجوشونین بخورین اینا برای لانه گزینی و تشکل قلب خوبه تا ۷هفته اینا رو استفاده کنین خوبه 

یک لیوان اب کنین و یک قاشق نشاسته گل مخلوط کنین بخورین هر روز کسایی که تیرویید دارن روز درمیون 

زردچوبه هویچ آویشن آناناس سیر ممنوع 

گورجه ادویه گوجه سبز گیلاس کم مصرف شه 

هرچی میخواین بخورین تو نت جستو جو کنین ویتامین آ و میتامین سی نداشته باشه برا جنین خوب نیست امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم موفق باشید 

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگه همون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی

حتما به دکتر سریع بگو شاید باید انتی بیوتیک بگیری. آب فرپان هم بنوش.

خوردم خودش داده بود بعد قطعش اینطور شدم‌راستش نیترسم بگم کنسل کنه انتقال رو امروز یکم بهترم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله که مثبت میشه مامان خوشکل

مرسی عزیزم ان شاالله همه چشم انتظارا دامنشون سبز شه 

بله تاحالا انتقال ندادم، فقط جنین تشکیل دادم، گذاشتم مونده اونجا، اینجا هم میخوام جنین تشکیل بدم بعد ...

پس منو شما مثل هم هستیم هنوز تجربه ی انتقال رونداریم .ان شاالله که همه با اولین انتقال باردار بشن