2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144975 بازدید | 4679 پست
پس منی که از امپول میترسم بیشتر درد داره . بخدا اینقد که استرس امپول دارم استرس بعدش که حامله بشم یا ...

چی بگم والله😅 نترس باید تحمل کرد من درداشم برام شیرینه 😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آمپول عضلانی میزنی؟ واسه انتقاله؟ پروژسترونه که درد داره؟ میشه مثلا شیاف برداشت بجای امپول؟

اره عزیزم هم عضلانی هم دور ناف نه بابا دکتر هم‌امپول میده هم شیاف آره هردوشون درد داده الان نمیتونم بشبنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر سنمم دیگه استرس دارم

پریود شدی تموم شد ؟ حتی اگر باشه هم‌بر  آزمایش بده ، حالا یه خبر بد من عفونت گرفتم وقتی به خودم‌اب میزنم دوست دارم بکنگ از جاش پماد موضعی هم زدم فایده نداشت مبترسم کنسل بشه یا اصلا نگیره😭 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پریود شدی تموم شد ؟ حتی اگر باشه هم‌بر آزمایش بده ، حالا یه خبر بد من عفونت گرفتم وقتی به خودم‌اب م ...

اره عزیز پریود شدم خب الان بری برای درمان عفونتت دیره؟حالا رفتی اول بگو معاینت کنن ببینن اوضاعت چطوره

باااشه بابا تو خوبی
اره عزیز پریود شدم خب الان بری برای درمان عفونتت دیره؟حالا رفتی اول بگو معاینت کنن ببینن اوضاعت چطور ...

انشالله خدا این ماه بهت از خزانه غیبشیه فرزند سالم و صالح عطا میکنه ، آره حتما اطلاع میدم توکل به خدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای منم مثل شما شدم خارش شدید دارم فقط قسمت بیرونی.ساید به خاطر دارو هاست

ای وای پس حتما از داروهاست من که پماد گرفتم از رو میزنم حالا امروز یکم‌ بهتر شدم ببین نباید بذاریم عرق کنه شورت نپوش با دست مال کاغدی هم پاک نکن اگرم استفاده کردی نکش روش الکی اروم ضربه بزن که آبشو بگیری بعد شیتن میگما تو دست شویی چون وقتی دستمالو میکشی هم باعث خارش میشه هم پرز داره حالا روزی ۲ بار نیزنم ازش کاش خوب بشیم واسه فردا چه حسی داری من انقدر شوقو ذوق داشتم الان نمیدونم چرا باورم نمیشه خیلی تو سکوتم آدم هر فکری میکنه بعد افسردگی میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40