2777
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195503 بازدید | 5446 پست
فعلا همون ترشحات دیشب بوده دیگه چیزی ندیدم اصلا نتونستم بخوابم

ممکنه لک های لانه گزینی باشه، پریودت همیشه با لم قهوه ای شروع میشه؟ ببین جون دارو هم مصرف کردی، همه چی ممکنه اتفاق بیافته حالت نرمال نیست الان بدنت. واسه همین وایسا تا روز ازمایش و به جیزای خوب فکر کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا همیشه تاخیر داشتم این سری زودترم شدم بینظیرررره😂

عالیه محشره 😆 ولی خب اونجا هستی بازم ماه بعد میری انتقال میدی، ما انقدر انتقال میدیم که بالاخره بشه 🥰

ببین من بعد از پانکچر خیلی زودتر پریود شدم، تاثیر داروهاست، مشکل شما چی بود؟ اسپرم؟ 

خب این بدن منه میگم درد داره😂😂😂 به خدا درد میکنه شده عین هو سنگ من الان ۱۴ روزه دارم امپول میزنم ...

پس منی که از امپول میترسم بیشتر درد داره . بخدا اینقد که استرس امپول دارم استرس بعدش که حامله بشم یا نه رو ندارم . خدا بخیر کنه 

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤

خب این بدن منه میگم درد داره😂😂😂 به خدا درد میکنه شده عین هو سنگ من الان ۱۴ روزه دارم امپول میزنم ...

آمپول عضلانی میزنی؟ واسه انتقاله؟ پروژسترونه که درد داره؟ میشه مثلا شیاف برداشت بجای امپول؟

پس منی که از امپول میترسم بیشتر درد داره . بخدا اینقد که استرس امپول دارم استرس بعدش که حامله بشم یا ...

جدی میگم تا پانکچر هیچ دردی نداری خدایی. من حالا انتقال ندادم. 

ببین الان داروهای پانکچر من اومده، خیلی ریلکس گذاشتم یخچال تا موقعش برسه اگه درد داشت که الان باید ناراحت میشدم. انتقال رو نمیدونم اصلا چطوریه.

جدی میگم تا پانکچر هیچ دردی نداری خدایی. من حالا انتقال ندادم. ببین الان داروهای پانکچر من اومده، خی ...

تا حالا ای وی اف نکردین ؟؟؟یعنی اولین بار هست میخوای انجام بدی ؟؟؟

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤