2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144964 بازدید | 4679 پست
فعلا همون ترشحات دیشب بوده دیگه چیزی ندیدم اصلا نتونستم بخوابم

ممکنه لک های لانه گزینی باشه، پریودت همیشه با لم قهوه ای شروع میشه؟ ببین جون دارو هم مصرف کردی، همه چی ممکنه اتفاق بیافته حالت نرمال نیست الان بدنت. واسه همین وایسا تا روز ازمایش و به جیزای خوب فکر کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همیشه تاخیر داشتم این سری زودترم شدم بینظیرررره😂

عالیه محشره 😆 ولی خب اونجا هستی بازم ماه بعد میری انتقال میدی، ما انقدر انتقال میدیم که بالاخره بشه 🥰

ببین من بعد از پانکچر خیلی زودتر پریود شدم، تاثیر داروهاست، مشکل شما چی بود؟ اسپرم؟ 

پس چرا میگن درد نداره؟الان شما میگید درد داره

خب این بدن منه میگم درد داره😂😂😂 به خدا درد میکنه شده عین هو سنگ من الان ۱۴ روزه دارم امپول میزنم دیگه جا نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب این بدن منه میگم درد داره😂😂😂 به خدا درد میکنه شده عین هو سنگ من الان ۱۴ روزه دارم امپول میزنم ...

پس منی که از امپول میترسم بیشتر درد داره . بخدا اینقد که استرس امپول دارم استرس بعدش که حامله بشم یا نه رو ندارم . خدا بخیر کنه 

خب این بدن منه میگم درد داره😂😂😂 به خدا درد میکنه شده عین هو سنگ من الان ۱۴ روزه دارم امپول میزنم ...

آمپول عضلانی میزنی؟ واسه انتقاله؟ پروژسترونه که درد داره؟ میشه مثلا شیاف برداشت بجای امپول؟

پس منی که از امپول میترسم بیشتر درد داره . بخدا اینقد که استرس امپول دارم استرس بعدش که حامله بشم یا ...

جدی میگم تا پانکچر هیچ دردی نداری خدایی. من حالا انتقال ندادم. 

ببین الان داروهای پانکچر من اومده، خیلی ریلکس گذاشتم یخچال تا موقعش برسه اگه درد داشت که الان باید ناراحت میشدم. انتقال رو نمیدونم اصلا چطوریه.

جدی میگم تا پانکچر هیچ دردی نداری خدایی. من حالا انتقال ندادم. ببین الان داروهای پانکچر من اومده، خی ...

تا حالا ای وی اف نکردین ؟؟؟یعنی اولین بار هست میخوای انجام بدی ؟؟؟