2777
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 195486 بازدید | 5444 پست
همین دوستمونم فکر کنم همزمان با ما انتقال داره راستی دیگه جای امپول انوکساپارین خیلی درد میکنه شده ع ...

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون 

جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودرد

حتی نمیتونم بشینم

تو بارداری اول بیشتر از سیصد تا آنوکسا زدم که متاسفانه پایان شش ماهگی سقط شدن

ولی تو بارداری دوم حساسیت وخارش پیدا کردم که دکتر گفت همون آ اس آ رو بخور و فقط چهل و خورده ای زدم

😂😂😂 واقعا خیلی جالبه انشالله هردومون باهم مثبت بشیم و هردمون تو به‌روز زایمان بکنیم البته همراه د ...

خیلی هم خوب فقط استرس رو به حداقل برسون وبسپار به خدا که قدرتی ماورای همه هستی و انسانها داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودردحتی نمیتونم ب ...

بارداری دومتون موفقیت آمیز بود؟

دلیل سقط تو شش ماهگی رو گفتن بهتون؟

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودردحتی نمیتونم ب ...

ای وای چقدر سخت که اونموقع سقط شدن عزیزم خییییلی سخته حتی تصورش بمیرم برا دلت انشالله خدا این فرزندتو و این تو راهی رو برات نگه داره برای هم دعا کنیم ای خدا 

بچه ها من یکم ترشحات قهوه ای دارم مثه روز قبل شروع پریود یعنی دارم پریود میشم به این زودی؟

عزیزم ایشالا لک‌لانه گزینی هست

خیلیا با لک مثبت میشن

بد به دلت راه نده ایشالا مثبتی

بنظرت پریودی تو این روزا میاد به این زودی من اطااع ندارم

استرس نگیر اگرم امکان داره به دکترت بگو تا اونجایی که من میدونم شیاف و بیشتر میکنن سر خود کاری نکنیا به دکترت بگو ولی نترس لک لانه گزینی هم میشه

سلام دوستای عزیز منم امروز شوهرم رفته ازمایش اسپرم داده دعا کنید جوابش میاد همه چی اوکی باشه واقعا از ای وی اف میترسم خدا کنه اینهمه تو مسیر هستیم نتیجه ای هم بگیریم 

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤

همین دوستمونم فکر کنم همزمان با ما انتقال داره راستی دیگه جای امپول انوکساپارین خیلی درد میکنه شده ع ...

پس چرا میگن درد نداره؟الان شما میگید درد داره

خاطره ای زنده، در روحی بیقرار. 🖤