2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144861 بازدید | 4672 پست
همین دوستمونم فکر کنم همزمان با ما انتقال داره راستی دیگه جای امپول انوکساپارین خیلی درد میکنه شده ع ...

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون 

جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودرد

حتی نمیتونم بشینم

تو بارداری اول بیشتر از سیصد تا آنوکسا زدم که متاسفانه پایان شش ماهگی سقط شدن

ولی تو بارداری دوم حساسیت وخارش پیدا کردم که دکتر گفت همون آ اس آ رو بخور و فقط چهل و خورده ای زدم

😂😂😂 واقعا خیلی جالبه انشالله هردومون باهم مثبت بشیم و هردمون تو به‌روز زایمان بکنیم البته همراه د ...

خیلی هم خوب فقط استرس رو به حداقل برسون وبسپار به خدا که قدرتی ماورای همه هستی و انسانها داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودردحتی نمیتونم ب ...

بارداری دومتون موفقیت آمیز بود؟

دلیل سقط تو شش ماهگی رو گفتن بهتون؟

من از پانزدهم آنوکسا زدم ولی از دوشنبه پروژسترون جای اولی کبود وجای دومی پر از ورم ودردحتی نمیتونم ب ...

ای وای چقدر سخت که اونموقع سقط شدن عزیزم خییییلی سخته حتی تصورش بمیرم برا دلت انشالله خدا این فرزندتو و این تو راهی رو برات نگه داره برای هم دعا کنیم ای خدا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من یکم ترشحات قهوه ای دارم مثه روز قبل شروع پریود یعنی دارم پریود میشم به این زودی؟

عزیزم ایشالا لک‌لانه گزینی هست

خیلیا با لک مثبت میشن

بد به دلت راه نده ایشالا مثبتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت پریودی تو این روزا میاد به این زودی من اطااع ندارم

استرس نگیر اگرم امکان داره به دکترت بگو تا اونجایی که من میدونم شیاف و بیشتر میکنن سر خود کاری نکنیا به دکترت بگو ولی نترس لک لانه گزینی هم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای عزیز منم امروز شوهرم رفته ازمایش اسپرم داده دعا کنید جوابش میاد همه چی اوکی باشه واقعا از ای وی اف میترسم خدا کنه اینهمه تو مسیر هستیم نتیجه ای هم بگیریم