2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144815 بازدید | 4672 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روز ۱۶ سیکلم میشه. امروز هم سونو کردم ضخامت رحمم دکتر گفت خوبه.از امروز آمپول آنوکسا دور ناف شروع کر ...

سلام چطوری خوبی من امروز رفتم کاغذمو دادم گفتن شنبه ساعت ۱۱ صبح اینجا باش😍 شما ساعت چند میری ؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید خدا که نی نی سالم و خوشملی تو دلت جا میگیره . میشه انتقال که دادی بیای بگی میگم درد داره یا ...

مرسی خواهرم‌ بابت دعای قشنگت توروخدا برام تا آخر دعا کن انشالله خدا خودش بدون دارو دکتر و واسطه بهت بچه سالم و صالح عطا کنه ، چشم هر جی شد میام میگم کلی من ای یو ای رفتم درد نداره مثل معاینه هست نگران نباش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خواهرم‌ بابت دعای قشنگت توروخدا برام تا آخر دعا کن انشالله خدا خودش بدون دارو دکتر و واسطه بهت ...

حتما عزیز دلم از امشب شروع میکنم واسه ت ایت الکرسی میخونم .ممنون از دعای قشنگت .من دکتر بهم گفته ای وی اف دعا کن شوهرم که ازمایش داد دکتر نظرش تغییر کنه بگه ای یو ای . .بهترین ها رو واسه ت میخوام دوست عزیز.

قبل از اینکه دکتر بیاد واسه ت نی نی کوچولوی خوشکلت انتقال بده دست بذار رو شکمت ایت الکرسی بخون و چند تا صلوات ریلکس باش .

حتما عزیز دلم از امشب شروع میکنم واسه ت ایت الکرسی میخونم .ممنون از دعای قشنگت .من دکتر بهم گفته ای ...

ممنون از دل مهربونت عزیزم خدا عوضشو صد برابر بهت بده تو زندگیت خیرشو ببینی چشم حتما اینکارو میکنم تو یادم نگه میدارم😘 انشالله کار تو به اینجا نکشه و خدا خودش بهت بچه سالم بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستای قشنگم روزتون به خیر و شادی

دوستانی که انتقال داده بودن یا تازه انتقال دادن بیاین از خودتون بگین

ایشالا که به امید خدا همگی مثبت بشین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچه ها من رفتم امروز کاغذمو دادم‌گفتن شنبه ساعت ۱۱ صبح اینجا باش😍

چقدر جالبتر شد به من هم گفتم ساعت یازده اینجا باش

البته من چون از شهرستان میرم تهران باید ساعت پنج صبح حرکت کنم که یخورده اذیتم می‌کنه

قبلاً خونه برادر شوهرم اونجا بود دوسه سالی که میرفتم ومیومدم 

خونه اون می‌رفتیم ولی برگشته شهرمون

ولی الان خیلی برام سخت شده صبح میریم وغروب برمیگردیم

چقدر جالبتر شد به من هم گفتم ساعت یازده اینجا باشالبته من چون از شهرستان میرم تهران باید ساعت پنج صب ...

😂😂😂 واقعا خیلی جالبه انشالله هردومون باهم مثبت بشیم و هردمون تو به‌روز زایمان بکنیم البته همراه دوست عزیزمون آخه ۳ تاییم😍 به حق حضرت ابوالفضل منم به همسرم‌گفتم ساعت ۷ بریم ولی راه ما ۱ ساعتو نیمه یه جا هست زیارتگاه نیخواموبرم اونجا گفتم بعدشم‌بریم گردنه حیران یه دور بزنیم اخه اردبیل با حیران‌فاصلشون کمه حالا اگه شوهرم‌نزنه زیر حرفش😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله شنبه میایم میگیم

همین دوستمونم فکر کنم همزمان با ما انتقال داره راستی دیگه جای امپول انوکساپارین خیلی درد میکنه شده عین سنگ امروزم امپول پروژسترون زدم‌دیگه نمیتونم ‌بشینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40