2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 144680 بازدید | 4669 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مجبوریم به ادامه یه چند روز حال بدی و بعد دوباره شروع زندگی

صد درصد که ادم ناراحت میشه اینهمه سختی اینهمه انتظار بعد منفی بشه ادم ناراحت میشه اما نباید زیاد غصه خورد .روزای نبود که میرفتم راه دور دکتر حداقل ۶ساعت راه دکتر جوری میزد حرفاشو که دلم یه جوری میشد اشک تو چشام جمع میشد این روزا هیچوقت فراموش نمیکنم یه روز تو جاده نزدیک بود تصادف وحشتناکی کنیم خدا بهمون رحم کرد.ولی خداییش دیگه مغزو اعصابم نمیکشه بخوام بشینم غصه بخورم ایندفعه هم اقدام کردم رفتم زیرنظر دکتر حالا دکتره خوب بد خدا داند .ان شاالله که اینهمه دارو میخوریم یه نتیجه ی هم بده 

مجبوریم به ادامه یه چند روز حال بدی و بعد دوباره شروع زندگی

الان یکی از بچه هایی که باهاش اشنا شدم با اینکه تخمک زیادی نداشت، تعیین جنسیت هم بود، مثبت شده، اینا رو میگم که امید داشته باشیم که میشه.

اوهوم حالا فعلا جنین دارم ماه بعد دوباره انتقال من کم نمیارم😂

بخدا که ایندفعه مامان میشی بهت قول میدم . فقط و فقط نذر ایت الکرسی کن من خیلی به ایت الکرسی اعتقاد دارم .مثلا روزی که قراره بری واسه انتقال مثلا بگو نیت ۵۰۰تا صلوات و ۵۰تا ایت الکرسی ان شاالله که مامان بشم.ومرتب ایت الکرسی بخون 

بخدا که ایندفعه مامان میشی بهت قول میدم . فقط و فقط نذر ایت الکرسی کن من خیلی به ایت الکرسی اعتقاد د ...

ممنون عزیزم امیدوارم برای شما دوستام به خوبی پیش بره جواب مثبت و همون اول ببینید😍

باااشه بابا تو خوبی
بچه ها من‌ یه کار بدی کردم امروز نهممه صبح بیبی چک زدم منفیه منفیه بود حالم بد شد یه ساعت گریه کردم ...

وااای اشتباه کردی ۱ و اصلا جواب الان درست نیست به هیچ وجه ۲😊 نترس اونروزی که دکتر گفته برو ازمایش مثبته صد در صد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیزمیشه منو لایک کنی تا هر دفعه بیام بخونم تاپیک رو گم نکنم.چون منم تازه رفتم دکتر گفته ا ...

سلام عزیز دلم خوش اومدی چطوری خوبی خواهر😍؟ انشالله خدا بهت لطف میکنه و یه فرزند سالم و صالح عطا میکنه عزیزم یکم سخته راهش ولی به نتیجه شیرینش می ارزه برای مام دعا کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40