naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 عنوان بارداری 383 بازدید | 52 پست میشه کسی باردار باشه وهیچ علائم بارداری نداشته باشه؟ 1396/10/07 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگین_کمان_شاد عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1841 هیچی یعنی چی؟مثلا تهوع اینا؟آره میشه. من ندارم خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 هیچی یعنی چی؟ مثلا تهوع اینا؟ آره میشه. من ندارم یعنی نه ترشح نه درد ونه هیچی
هیاهو عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 2279 آره من هیچی نداشتما هیچی من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
sara_mm عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 937 منم امروز ازمایش دادم روز30پریودیم بتام 238 بود هیچ علایمی ندارم عزیزم
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 بله عزيزم امكانش هست خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
رنگین_کمان_شاد عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1841 من ترشح و خونریزی هم نداشتم سر بارداری قبلی و این بار.دردم که یه کم بعضییی وقتا زیر شکمم تیر میکشهالان میخوای بدونی احتمال بارداری ت هست یا نه؟یا بارداری و از نداشتن این علائم نگرانی؟ خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 بله بعضیا تنها علامتی که دارن همون عقب افتادن پریوده هیچ نشونه دیگه ندارن 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 نفس جان ميشه منم سوالمو اينجا بپرسم؟ خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 آخه امروز۳روزاز پریودم گذشته وهیچ علائمی ندارم اقدام داشتم میترسم باردار نباشم
naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 نفس جان ميشه منم سوالمو اينجا بپرسم؟ آره بپرس عزیزم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 آخه امروز۳روزاز پریودم گذشته وهیچ علائمی ندارم اقدام داشتم میترسم باردار نباشم چرا بی بی چک نمیزنی ؟ 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 من ترشح و خونریزی هم نداشتم سر بارداری قبلی و این بار. دردم که یه کم بعضییی وقتا زیر شکمم تیر میکشه ... اقدام داشتم وعلائم ندارم
naffffffffas مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1899 چرا بی بی چک نمیزنی ؟ میخام برم آز بدم یکدفعه بی بی نمیخام بزارم