2777
2789

بنظرم خیلی بی حوصله و نا امید و کم انرژی هستی

و یه دختر اروم و کم حرف اما اگه ادمش باشه ک خوشت بیاد ازش خیلی صمیمی و شلوغ پلوغ میشی

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بنظرم خیلی بی حوصله و نا امید و کم انرژی هستیو یه دختر اروم و کم حرف اما اگه ادمش باشه ک خوشت بیاد ا ...

آره مودیم

بنظرت با محمد ک خرف میزنم براش مهم میشم ؟

دیداروخاطرع داریم ؟

کی جدا میشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال ک دیگه داره تموم میشه عزیزم

بنظرم خرداد ماه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بنظدت تا اخر سال من بارداری دارم؟کدوم ماه احتمال بارداریم زیاده؟

اومدم بگم اردیبهشت عزیزم ماه دوم سال منظورم بود اشتباع گفتم🤦🏻‍♀️😂

میشه حست راجب من رو هم بگیماه تولدم و ویژگیامو

یه حس ناراحتی از کسی تو دلته هنوز یادت نرفته دلیل ناراحتی و غمگین شدنتو مهربونی و سعی میکنی خودتو پر انرژی و شاد نشون بدی

ماه تولدت بنظرم بین اردیبهشت دی و آبان 

منم بگو عزیزم

راجب حاملیگتون میخاید بدونید؟

ن🤣🤣🤣محمد ک باهاش خرف میزنم براش مهم میشم ؟دیدارداریم ؟کی جدا میشیم ؟

نزدیک بود حاملت کنم😂😂😂

زیاد خودتو کوچیک نکن پیشش مغرور باش و بزار اون بیشتر پیگیرت شه بعد براش مهم میشی

حسم میگه تا دوماه دیگ اره

دیگه بستگی ب خودتون داره ک رابطتون چطور باشه