2777
2789

بنظرم خیلی بی حوصله و نا امید و کم انرژی هستی

و یه دختر اروم و کم حرف اما اگه ادمش باشه ک خوشت بیاد ازش خیلی صمیمی و شلوغ پلوغ میشی

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بنظرم خیلی بی حوصله و نا امید و کم انرژی هستیو یه دختر اروم و کم حرف اما اگه ادمش باشه ک خوشت بیاد ا ...

آره مودیم

بنظرت با محمد ک خرف میزنم براش مهم میشم ؟

دیداروخاطرع داریم ؟

کی جدا میشیم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سال ک دیگه داره تموم میشه عزیزم

بنظرم خرداد ماه

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

بنظدت تا اخر سال من بارداری دارم؟کدوم ماه احتمال بارداریم زیاده؟

اومدم بگم اردیبهشت عزیزم ماه دوم سال منظورم بود اشتباع گفتم🤦🏻‍♀️😂

میشه حست راجب من رو هم بگیماه تولدم و ویژگیامو

یه حس ناراحتی از کسی تو دلته هنوز یادت نرفته دلیل ناراحتی و غمگین شدنتو مهربونی و سعی میکنی خودتو پر انرژی و شاد نشون بدی

ماه تولدت بنظرم بین اردیبهشت دی و آبان 

منم بگو عزیزم

راجب حاملیگتون میخاید بدونید؟

ن🤣🤣🤣محمد ک باهاش خرف میزنم براش مهم میشم ؟دیدارداریم ؟کی جدا میشیم ؟

نزدیک بود حاملت کنم😂😂😂

زیاد خودتو کوچیک نکن پیشش مغرور باش و بزار اون بیشتر پیگیرت شه بعد براش مهم میشی

حسم میگه تا دوماه دیگ اره

دیگه بستگی ب خودتون داره ک رابطتون چطور باشه