2777
2789
نزدیک بود حاملت کنم😂😂😂زیاد خودتو کوچیک نکن پیشش مغرور باش و بزار اون بیشتر پیگیرت شه بعد براش مهم ...

دوماه دیگه دیدار یا جدا میشیم ؟

نکته گولشو میخورم وتن به خواسته اش میدم ؟

می‌دونم تنوع طلبه وبا بقیع هم خرف میزنه ولی من اصلی میشم یا فرعی ؟🥲😭🤣

حالا میشه بگید دوستم داره ؟برمیگرده سمت من خودش برگرده پشیمون شه؟

بهت فکر نمیکنه اما گاهی عذاب وجدان داره ک اذیتت کرده

بله پشیمون میشه و مطمئن میشه ک اشتباه کرده

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماه دیگه دیدار یا جدا میشیم ؟نکته گولشو میخورم وتن به خواسته اش میدم ؟می‌دونم تنوع طلبه وبا بقیع ه ...

دیدار

عزیزم فعلا نزار خیلی بهت نزدیک شه زود اعتماد نکن اگ زود اعتماد کنی ضربه میخوری شاید دنبال هوس باشه

فرعی میشی خاهر خیلی خودتو در اختیارش نزار البته من حدس میزنم شایدم اصلی شذی ولی مواظب باش

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

میشه منم بگیدبنظرت رضا بهم پیام میده ؟

تا دو هفته دیگه میده

بهت فکر نمیکنه اما گاهی عذاب وجدان داره ک اذیتت کردهبله پشیمون میشه و مطمئن میشه ک اشتباه کرده

ولی همش دائم چکم میکنه و خواهرشم میگ همش داره ب عکسات نگاه میکنه و با عکستو قاب کرده می‌زاره کنارش میخوابه اینا میشه فکر کردن دیگه

عزیزمم همه رو درست گفتی 🥹❤️ماه تولدم درست نبود فقط

خرداد بود؟😂

ولی همش دائم چکم میکنه و خواهرشم میگ همش داره ب عکسات نگاه میکنه و با عکستو قاب کرده می‌زاره کنارش م ...

من فقط حدس زدم گلم ایشالله ک برگرده پیشت

اما واقعنی اینو خاهرانه میگم اگ کسی انقدر ک خاهرش گفته دوست داشته باشه هیچوقت نمیتونه ترکت کنه

نه😂

پس دیگه واقعا نمیدونم😂

عزیزم لطفا بهم میگی برمیگرده یا نه و الان حسش چیه؟

برمیگرده

دوست داره ولی مغروره

من فقط حدس زدم گلم ایشالله ک برگرده پیشتاما واقعنی اینو خاهرانه میگم اگ کسی انقدر ک خاهرش گفته دوست ...

من خودم عزیز ترین ادم زندگیشو قسم دادم گفتم دیگه بهم زنگ نزن جون اون دیگه به من پیام نده

خودشم گفته بود ب کسی ک چرا قسم داد چرا میدونه من سر قسم وایسمیم چرا قسم داد