2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا اینو هدایتش کن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووه چقدر دنبال بهانه هستن. اون دوست مون راست ميگه سايلنت نكن به كل خاموش كن نه زنگ بخوره نه چيزي 

اينقدر خاموش كن و جواب نده كه عادت كنن.همينه كه هست شايد ادم دستش بنده شايد اصلن حوصله نداره يعني چي؟

بیخیال بابا؛ بهش بگو وقتی کنار توام بقیه تماسا برام زیاد مهم نیستن؛ هر کی هم کارش مهم باشه نهایت به تو زنگ میزنه؛ بعدم ناراحت شو بگو تقصیر منه کنار تو حواسم فقط به توئه☹

در هر حالت اشتباهه😕    حسرت خوردنو میگم☺
من ازدواج نکردم ولی از الان دلم میخواد مادر شوهرمو خفش کنم  اه اه بدم میاد ازش

حالا شاید مادرشوهر شما خوب باشه

برای خفه کردن عجله نکن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

از این به بعد نگو سایلنت بود کلا بگو صداش کم بود دستشوویی بودم جاروبرقی روشن بود

زنگش خرابه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
به شوهرت بگو چكار به گوشي من داري سايلنت يا خاموش يا ويبره يا روشن يا هرچي به خودم ربط داره هر كي ...

الان بعضیا میان میگن نهههه این چه حرفیه زن باید فلان کنه بهمان کنه 😐 

همین بعد از ظهری منم تو یه تاپیکی پست اینشکلی گذاشتم ریختن سرم 😐 به این نتیجه رسیدم بعضیا هرچی سر شون میاد حقشونه بعضیااا البته 

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
اوووه چقدر دنبال بهانه هستن. اون دوست مون راست ميگه سايلنت نكن به كل خاموش كن نه زنگ بخوره نه چيزي&n ...

مادرشوهر من یه مدت میگفت زنگ زدم جواب نداده منم قسم و ایه که به خدا اصلا زنگ نخورده

معلوم شد زنگ زده در دسترس نبوده یا خاموش بوده! 

بعد میگفت شماره من رو دیده جواب نداده

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم