2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا اینو هدایتش کن...

1084 بازدید | 62 پست

سلام بر خانومای گل...

شما بگید من چه کنم با این قوم شوهر...

اصلا ماجراهای من با این بشر (مادرشوهر)تمومی نداره...

من دیشب گوشیمو گذاشتم رو سایلنت ... بعد صبحش یادم رفت از بی صدا درش بیارم...خلاصه تا کارامو بکنم یکم طول کشید بعد که رفتم سراغ گوشیم دیدم تماس بی پاسخ از مادر شوهرم...زنگ زدم بهش که گوشیم سایلنت بودو متوجه نشدم ... شوهرم این لحظه حموم بود و حرفای منو نشنیده بود...بعد که از حموم در اومد...گوشیشو که دستش گرفت یهو اخماش رفت تو هم...بعد گفت گوشیت چرا سایلنت بود(شوهرم متنفره از اینکه گوشیم رو بی صدا باشه) بعد منم گفتم خپ شب گذاشته بودم رو سایلنت...شوهرمم برگشت گفت چرا سایلنت بود اینو بگو...بعد منم بهش گفتم چه زود بهت خبر دادن...عصبی شد و گفت خوب کردن خبر دادن مگه من بهت نگفتم هیچوقت گوشیتو سایلنت نکن حتی شبا...خلاصه کلی دلخوری پیش اومد...واقعا نمیدونم ...نمیدونم تقصیر من بود ...یا شوهرم یا مادرش که سریع بهش خبر داده بود که گوشی یلدا رو سایلنته...😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو سایلنت نزار شبها خاموش کن گوشیتو . 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

شوهر منم از سایلنت متنفره. ولی من بازم کار خودمو میکنم. ازصدای گوشی بدم میاد.

مقصرین به ترتیب اولویت : مادرشوهر. شوهر. خودت😐

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

تقصیر همه و هیچکدوم به شوهرت بگو کلا دیگه گوشی نمیخوام اصلا کسیم کارداره زنگ بزنه خونه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

سر چه چیزایی زندگی بچشون رو تلخ میکنن

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

اگه مادرشوهرت خبر داده تقصير اون بوده،يك چيزي هم هست شايد مادرشوهرت زنگ زده ديده ج ندادي ب شوهرت پيام داده كارشو گفته و گفته ب يلدا زنگ زدم ج نداد شوهرتم فهميده ك گوشيت سايلنت بوده،شايد عمدي نبوده در كار عزيزم