2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا اینو هدایتش کن...

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 62 پست
من ازدواج نکردم ولی از الان دلم میخواد مادر شوهرمو خفش کنم  اه اه بدم میاد ازش

شاید قسمت شما ازون خوبانش بودن😊

تلقین نکن 

مادرشوهرای امثال من خاصن واسه نمونه ن😒😒🤐🤐

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐
گوشیتو شبا سایلنت نكن بزار چنددفعه كه با زنگش از خواب پرید خودش قانع میشه كه شبا باید سایلنت باشه.&n ...

اون وقت بيچاره اش مي كنه كه كي بود اين وقت شب بهت زنگ ميزد!!!

مردا وقتي بيكار و خيال اسوده هستن واسه خودشون دردسر ميتراشن!!!! بايد سرشون شلوغ باشه هميشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو شایدم نبود 

اگه نبود بعدا خفش کن

الان فعلا دوستش بدار

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
مادرشوهر من یه مدت میگفت زنگ زدم جواب نداده منم قسم و ایه که به خدا اصلا زنگ نخورده معلوم شد زنگ زد ...

به منم ميگفتن.هميشه گله و گله كه چرا جواب نميدي ولي من بازم محل ندادم.عذرخواهي ميكردم ميگفتم ببخشيد حواسم نيست

الان ديگه عادت كردن كه من كلا تلفن جواب نميدم.گله هاشون و شكايتاشون به شوهرم تموم شد.اوايل شوهر منم عصباني ميشد ولي حالا اونم ديگه پذيرفته من تلفن جواب نميدم

لیاقت صداقت ندارن کلا ...

دقیقا

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

اگه مادرشوهرت خبر داده تقصير اون بوده،يك چيزي هم هست شايد مادرشوهرت زنگ زده ديده ج ندادي ب شوهرت پيام داده كارشو گفته و گفته ب يلدا زنگ زدم ج نداد شوهرتم فهميده ك گوشيت سايلنت بوده،شايد عمدي نبوده در كار عزيزم

اون وقت بيچاره اش مي كنه كه كي بود اين وقت شب بهت زنگ ميزد!!! مردا وقتي بيكار و خيال اسوده هستن ...

سایلنت كنه یه چی میگه نكنه یه چی میگه. چه سخته شوهرداری. من فكنم جنبه شوهرداری ندارم گوشیو یهو تو حلقش فرو كنم. البته استارتر رو به صبور بودن دعوت میكنم من خودم بی اعصابم

🌹

منم با زنگ به مادر شوهرم مشکل دارم شوهرم دوروز یه بار میاد میگه به مامانم زنگ زدی خبرشو داری اگه بگم نه ناراحت میشه میگه با خانوادم خوب نیستی به حرفش باشع دوست داره هر روز به مامانش زنگ برنم شما چند وقت به چند وقت به مادر شوهرتون زنگ نیزنیت 

2790
2778
2791
2779
2792