2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

153 بازدید | 10 پست

بچه ها من امروز کیت تخمک کذاریم مثبت شد ولی پریروز که هاله داشت اقدام کردم میشه امروز و فرداهم اقدام کنم؟بخاطر جنسیت نی نی میگم

یه دختر ناز دارم میخوام دومی پسر بشه 

چرا وقتی استفاده ی درست از کیت رو بلد نیستی اقدام میکنی؟ 

همینطور که میدونیم هر چی به ساعت تخمک گذاری نزدیکتر باشیم و اقدام کنیم بچه پسر و هر چه ازش دور باشیم دختر میشه.... یعنی اگه کیت کمرنگ باشه و اقدام کنی بچه دختر میشه چون هنوز به زمان تخمک گذاری نرسیده... تازه اگه هر دوتا خط پررنگ شد هم نباید سریع اقدام کنی باید فرصت بدی قشنگ نزدیک تخمک گذاری بشه یعنی 12ساعت بعد از مثبت شدن کیت اقدام کنی و دوباره 12ساعت بعدشم دوباره اقدام کنی

این کیتا وقتی هر دو تاش پررررررنگ میشه یا هر دو خط هم رنگه نشانه ی اینه که تا 24الی 48ساعت آیندش تخمک ازاد میشه و چون ما نمیدونیم دقیقا کی آزاد میشه زودتر از12ساعت نباید اقدام کنیم 

من خودم با این روش بعد از دوتا دختر پسردار شدم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نباید فقط همون روز که مثبت میشه اقدام کنی برا پسر؟

من ۱۸پری تخمک گذاریمه طبق تقویم ولی کیت هاله انداخت ولی باز اقدام کردم ۱۹پری بازم هاله انداخت ولی امروز که۲۰پری کیت پرنگ شد یعنی دیگه شانس ندارم؟

چرا وقتی استفاده ی درست از کیت رو بلد نیستی اقدام میکنی؟ همینطور که میدونیم هر چی به ساعت تخمک گذاری ...

مرسی عزیزم از راهنماییتون

من ۱۸پری کیتم هاله انداخت ۱۹پری کامل منفی شد گفتم حتما دارم از تخمک گذاری دور میشم همون ۱۹پری اقدام کردم ولی امروز دیدم پرنگ شد

مرسی عزیزم از راهنماییتونمن ۱۸پری کیتم هاله انداخت ۱۹پری کامل منفی شد گفتم حتما دارم از تخمک گذاری د ...

خب عزیزم شما نباید روز 18پری تازه کیت بزاری 

من خودم پریودم 29روزه هست از روز 12کیت گذاشتم کمرنگ بود تااااا روز 15 پررنگ شد (ساعت مشخصی باید کیت بزاری مثلا ساعت ۱۱ صبح و اینکه ادرار اولت نباشه) بعد که ساعت 11کیتم پررنگ شد شب ساعت ۲ شب اقدام کردم و فرداش که 16پری بود ساعت ۲بعدازظهر هم دوباره اقدام کردم

من سر بچه ی دومم هم رفته بودم دکتر تا پسردار بشم ولی چون روز تخمک گذاری رو مثل شما اشتباه انجام دادم بچه ی دومم دختر شد... البته دکترم ناشی بود و خوب برام توضیح نداده بود فقط بهم گفت تست تخمک گذاری بگیر هر وقت دوتا خط شد اقدام کن 😐درصورتی که باید میگفت هر وقت دوتا خط پررنگ شد اقدام کن.... سر بچه ی سومم دیگه حواسمو جمع کردم😅وکلی تحقیق کردم.... بعد که نتیجه گرفتم به دکتری که سر بچه ی دومم رفته بودم پیشش زنگ زدم گفتم خانم دکتر من ۷ سال پیش اومدم پیشتون واسه تعيين جنسیت پسر ولی بچم دختر شد گفت خب خدا نخواسته و اینا گفتم درسته خدا نخواسته ولی شما هم من بعد به کسایی که میان پیشت بگو کیت تخمک گذاری خیلی مهمه و باید هر دو تا خط پررنگ بشه یا هم رنگ باشن... بعد کلی تشکر و استقبال کرد ازم🤭

خب عزیزم شما نباید روز 18پری تازه کیت بزاری من خودم پریودم 29روزه هست از روز 12کیت گذاشتم کمرنگ بود ...

منم دورهام ۳۲روزس از۱۳پری کیت میذارم فقط روز ۱۸هاله نسبتا همرنگ انداخت با امروز که کامل پررنگ شد الان عکسشو میذارم ببین

مرسی عزیزم از راهنماییتونمن ۱۸پری کیتم هاله انداخت ۱۹پری کامل منفی شد گفتم حتما دارم از تخمک گذاری د ...

ولی اگه برات جنسیت خیلی مهمه سریع قرص اورژانسی بگیر بخور تا این ماه باردار نشی و تا چند ماه فرصت بده تا هورمونات بیاد سر جاش بعد با دقت اقدام کن 

بهت پیشنهاد میکنم خوب بدنتو بشناسی و فقط به کیت بسنده نکنی من خودم تا چند ماه روز 15،14،12،میرفتم سونوگرافی تا ببینم کی تخمک گذاری دارم و هر ماه تو روز 14و15تخمک غالب داشتم و همون روزا ترشحات کشدار داشتم مثلا از رو 12ترشحات کشدار من شروع میشد ولی زیاد کش نمیومد ولی روز 15بی حد کش میومد و رنگش زلال بود.... رژیمم موز و خرما و نبات و گرمیجات زیاد بخورین.. سعی کن قبل از همسرت ارضا بشی و رابطتون با کیفیت باشه و استرس نداشته باشین از داروخونه قرص ویتامین Eبگیر بده همسرت بخوره... اگه امکان داره دنبلان گوسفند کباب کنین بخورین خیلی واسه پسردارشدن خوبه... لبنیات و غذاهای سرد نخورین شکمتو موقع ظرف شستن ببند.. موقع پریودی کاچی مقوی و گرم بخور تا رحمت گرم بشه حسابی... زیاد نزدیکی نداشته باشین تا تعداد اسپرم زیاد بشه مثلا من وقتی پریود میشدم دیگهههه نزدیکی نداشتیم تاااا روز 15که روز تخمک گذاری بود (اینجوری هر دو تون میل جنسیتون میره بالا و تعداد اسپرما هم زیاد میشه) موقع نزدیکی از عطر گرم استفاده کنین... نیم ساعت قبل از نزدیکی همسرت قهوه بخوره چایی نبات و زنجبیل بهش بده (همسر من زنجبیل تو چایی دوست نداشت برا‌ش میریختم تو غذا متوجه نمیشد) 

انشالله به خواسته ات برسی.... نتیجه گرفتی واسه خوشبختی بچه هام دعا کن عزیزم🥺 

منم دورهام ۳۲روزس از۱۳پری کیت میذارم فقط روز ۱۸هاله نسبتا همرنگ انداخت با امروز که کامل پررنگ شد الا ...

آهان من فک کردم تازه از روز 18 شروع کردی

ولی در کل هر وقت کم رنگ بود اصلا اقدام نکن چون بعد از تخمک گذاری هم کمرنگ میشه