2777
2789
عنوان

یه ساعت دیگه میرم بیمارستان

120 بازدید | 13 پست

واسه سزارین

میشه دعا کنید یکم ریلکس باشم حالم بده

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

به سلامت بری و برگردی عزیزم

منتظر خبرای خوب هستیم🌹💋

(کاربری دست ما دوتا خواهره چون ساحل تعلیق مشکی شده)، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی بری خواهر تروخدا برای منم دعا کن خدا بهم ۲ قلو بده از خدا بخاه گلم دعات الان میشنوه 🥲

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

انشالله خیلی زایمان خوبی داشته باشی گلمنی نی رو سالن بغل بگیریو زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه

مممنون قشنگم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

به سلامتی بری خواهر تروخدا برای منم دعا کن خدا بهم ۲ قلو بده از خدا بخاه گلم دعات الان میشنوه 🥲

چشم عزیزم

چشم عزیزم

فدای تو به حق زینب زایمان راحت و بچت صحیحو سلامت بدنیا بیاد ایشالا قدمش براتون خیرو خوشی بیاره

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

فدای تو به حق زینب زایمان راحت و بچت صحیحو سلامت بدنیا بیاد ایشالا قدمش براتون خیرو خوشی بیاره

قربونت 🤩

نترس اصلن اون چیزی که فکر میکنی نیست خیلی راحته بابا .. فقط بگو بعد عمل برات سرم پمپ درد بزنن و ساعت ب ساعت شیاف مسکن استفاده کن

من آستانه ی تحمل دردم خیلی کمه ولی با اینا اصلن درد رو نفهمیدم

انشالله به سلامتی بری و با نی نی بیای و خاطره ی خوبی بشه برات 😘 میشه برای خواهر منم دعا کنی خدا بهش بچه بده مرسی عزیزم ❤️