2777
2789

دیشب اومدم جلوی اینه صورتمو بشورم یه لحظه خودمو دیدم هنگ کردم، قبلا هم قیافم متوسط بودا خوشگل خوشگل نبودم اما یهو احساس کردم خیلی زشت شدم دیگ چهرم اون نمک سابقو نداره. بعد به این نتیجه رسیدم که از یه سنی به بعد همه خانوما یهو میرن جلو اینه میبینن اون چهره بچگی و نمکیشون داره جاشو به جا افتادگی میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از۲۵ب بعد چروک افتاد ریز ریز جاهای از،صورتم

طراوتم رفته

و اینک مصیبت عالمو کشیدم

کم دردی نیست

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من از۲۵ب بعد چروک افتاد ریز ریز جاهای از،صورتمطراوتم رفتهو اینک مصیبت عالمو کشیدمکم دردی نیست

میبینی چقدر حس بدیه من حداقل اندامم خوب بود خیلی اونم از دست رفت

میبینی چقدر حس بدیه من حداقل اندامم خوب بود خیلی اونم از دست رفت

منم همینم

اینک چروک و موی سفید میاد سراقت و میای میبینی خیلی زوده برات

میای میبینش یلیا نمیدونن موی سفید چی چیه

میکشتش غم پیری زودرس

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

منم همینماینک چروک و موی سفید میاد سراقت و میای میبینی خیلی زوده براتمیای میبینش یلیا نمیدونن موی سف ...

اوخ من که موهام کلا از 20 سالگی سفید شد، الانم تند تند باید رنگ بذارم چون خوشم نمیاد

تموم شد چند روز پیش. ولی خیلی ناراحت شدم اون لحظه. ادم همیشه زیبا و جوون نمیمونه

خودتو تقویت کن بعد از پریود چون خون ازت رفته واسه همونه غذای پر ویتامین بخور خوب میشی 

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

اوخ من که موهام کلا از 20 سالگی سفید شد، الانم تند تند باید رنگ بذارم چون خوشم نمیاد

متاهلی؟

غم تمومی نداره

هرچی پرغمتر پیش بسوی پیری 

منک از بیست نابودم