2777
2789

🫂دید و بازدید های عید نوروزتون چطوریه 🫂

ما که با فامیل و بستگان پدریم صدسال سیاهه 

که قطع رابطه ایم برای اختلافات و درگیری های خیلی اسفناک و افتضاح و با بستگان و فامیل های مادری هم که شهر دیگه ای زندگی میکنن همین عید نوروزها همدیگر رو ملاقات میکنیم اما معاشرت و رفت و آمد و دیدوبازدید عید نوروز الان شده دکانی برای فخرفروشی و پوز پوز دادن از ماشین و ویلا و خونه و طلا و ••• 

قدیمها عید و دید و بازدید از تجربیات و خاطرات و از درگیری ها و معضلات گفتگو و صحبت میکردن ادمها الان شدن مثل بلاگر ها و بازیگران اینستاگرامی که از زندگیشون میان مهمونی و دورهمی برای چشم و هم چشمی 

تعریف و تمجید میکنن و حالا برام سوال شده 

که بستگان و فامیل و همشهری های شما هم 

اینطوری هستن یا نه ؟؟؟‌؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براماهم همینه ،فقط خانواده پدریم یکیشون میاد خبر بگیره و ببره فامیل مادریمم طلا ملا آویزون میکنن شام ناهار خودشون رو میندازه خونمون ما می‌خوایم بریم دیگه جواب تلفن نمیدن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ما تا ۱۷ و ۱۸ فروردین رفت و آمد داریم اه😐😑

یا ابلفضل😳

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

برای ما از اول فخر فروشی و جشم و هم چشمی بود

سالهای اول ازدواجم خیلی زجرم دادن خانواده شوهرم

همش حرف مسافرتهای لاکچری و خریدها و افتخاراتشون  بود

الان همه چی دارم ولی با هوای بهار حالم بد میشه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

ما تا ۱۷ و ۱۸ فروردین رفت و آمد داریم اه😐😑

ما نیز🤦🏼‍♀️

۷ ۸ تا عمه دارم هرروز یکی

بعد اینجوریه ک همه هر جا دسته جمعی میریم

مثلا امروز خونه فلان عمه میریم همه عموها ،نوه ها همه اونروز جمع میشیم اونجا میریم 

یه برنامه فرمالیته هست توی تعطیلات میان نیم ساعت ما هم میریم نیم ساعت و تمام یه چند تاییش هست که واقعا با علاقه میریم و طولانی تر می شینیم بقیه اش در حد احترامه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚