2777
2789
عنوان

🫂دید و بازدید های عید نوروزتون چطوریه 🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 119 پست
ما نیز🤦🏼‍♀️۷ ۸ تا عمه دارم هرروز یکیبعد اینجوریه ک همه هر جا دسته جمعی میریممثلا امروز خونه فلان ع ...

من اینطوری دوست دارم نه مثل ما که چشم و همچشمی دارن آنقدر طلا به خودشون آویزون میکنن انگار امامزاده رفتی😐

کی رو دیدی ۳تا گردنبند بندازه بعد گلولشو باز بزاره همه ببینند🤣

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه برنامه فرمالیته هست توی تعطیلات میان نیم ساعت ما هم میریم نیم ساعت و تمام یه چند تاییش هست که واق ...

چقدر قشنگ

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

سه روز اول که نهایتا میریم خونه مامانم و مادر شوهرم چون شب قدره

بعععددش خوپه عمه ها عمو ها خاله ها دایی ها ی خودم و همسرم سه چهار تا هم خونه دوستامون

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
من اینطوری دوست دارم نه مثل ما که چشم و همچشمی دارن آنقدر طلا به خودشون آویزون میکنن انگار امامزاده ...

اره خدایی جمعمون سالمه

کلا طرف پدریم چیز دیگه این

پر جمعیتن ولی روانشون سالمه،خیلی خوبن 

اینجوری بگم من عاشق تک تک عمه هامم و مامانمم با همشون رابطه خیلی سالمی دارن 

اره خدایی جمعمون سالمهکلا طرف پدریم چیز دیگه اینپر جمعیتن ولی روانشون سالمه،خیلی خوبن اینجوری بگم من ...

چه جذاااب،انشتلاه همیشه خوش باشین

یه روز خانواده خودم. در حد پدر و مادر و خواهر و برادر شاید این وسطها سری به عمه ام زدم اگه برسمیه رو ...

بله گلم درسته چه عالی همینطوری خانواده درجه یک آدم خیلی خوبه تا افراد زیاد رو دیدن ...زنده باشین عزیزم 🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خیلی خیلی کم و محدود .به تعدادانگشت های یک دست هم نمیرسه .ما که دوریم ،عید هم نمیریم شهرمون .

بله گلم درسته خانواده درجه یک واجبه غیر از اون دیگه خیلی جواب نمیده مخصوصا تو زندگی افراد شهرنشین عزیزم 🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

میریم شمال

بله گلم درسته ... یعنی از دست اقوام و بستگان میرین شمال گلم یا اینکه اونها شمال زندگی میکنن ؟؟

ما که خانواده خودم فقط میان خواهر وبرادرام یه وعده ناهار وشام هم هستن کلی حرف میزنیم ومیخندیدم ....باخانواده ی شوهر قطع رابطه ایم ...عمه خاله اینام تعطیل قطع رابطه بودیم پارسال پدرم اشتی کرده اما من نرفتم پارسال اونام نیومدن نمیخوام فعلا بیان خونم چون وضعش خرابه بازسازی میخواد انشاءالله بعد عید بکنیم سال اینده میرم😅

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ن زیاد اینجوری نیستن یه نیم ساعت میان یکم حرف میزنیم و تمام

بله گلم درسته اینطوری قشنگه هم می‌چسبه هم عرفش اینه که اینطوری خیلی شیو و مجلسی دورهمی ها باشه 🌺🌺