2777
2789

مسکل رحم اجاره چیه نمیخواد عجبا  ببین مهرت چندتاست بعدش دادگاه که تا همه راه ها نره برا بچه طلاق نمیده  توهم یکار کن حساب کار دستش بیاد بگو مهرم نقد بده طلاق این اوضاع سکه میشینه سرجاش رحم اجاره میکنه

منم حرفم اینه کسی ک بی معرفت باشه الان بچه رو بهانه کرده پس فردا چیزی دیگهمن شوهرم هی دعوا میکرد میگ ...

انشالله درست میشه خدا پسرت رو حفظ کنه عزیزم.

دقیقاً بعضی آدما بهتره همون برن اصرار به موندنشون نباید کرد.

حالا ما یه فامیلی داریم زنش بچه دار نشد یعنی قبل ازدواج بهش گفته بودن ممکنه بچه دار نشه گفته بود عیب نداره برام مهم نیست بعد ازدواج مهم شد ۱۷ سال زجرش داد به خدا زن دایی پدرم قسم می خورد می گفت می زدش عین پارچه ی سیاه بدنش کبود می شد...دیگه سالای آهر طلاق عاطفی گرفته بودن...این یه اتاق جدا زندگی می کرد اونم یه اتاق...هر کی غذاش و خورد و خوراکش هم جدا بود...تا آخرش طلاق گرفتن حتی راضی به طلاق نمی شد که حداقل زجرش نده.

بعد مرده ازدواج کرد دو تا بچه آورد دخترش مریضه غش می کنه دائم الان میگه غلط کردم تاوان اونو‌ دارم پس میدم.

حالا طفلک دخترش گناه داره اما خدای جای حق نشسته این که بی اذیت و آزار راهشون جدا بشه خیلی بهتر از اینه زجر بدن طرف رو گناهه واقعاً.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بچه دار نمیشم

چرا به سرپرستی نمیگیرید ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

انشالله درست میشه خدا پسرت رو حفظ کنه عزیزم.دقیقاً بعضی آدما بهتره همون برن اصرار به موندنشون نباید ...

همون نباید اصرار کرد بخاطر جهلم و ترس از طلاق جدا نشدم ۱۴سال زجر کشیدم

الان به لطف استادم حالم خوبه کلا رو فرد تمرکز نمیکنم 

رابطه ام با خدا خوب میکنم حالم خوبه 

همسرمم بخشیدم چون قلبم نمیخوام سیاه باشه میخوام پاک باشه برا عشق اصلیم که خداست...

با عشق خدا نفس میکشم میخوابم بیدار میشم این با هیچی عوض نمیکنم سختیم باعث رشد معنویم شد

الان همسرم هرچی کمه اهمیتی نداره برام خودشم متعجبه

زندگی میکنم پسرم پدر بالاسرش باشه معامله باخدا کردم صبر کنم راه نشونم میده 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
همون نباید اصرار کرد بخاطر جهلم و ترس از طلاق جدا نشدم ۱۴سال زجر کشیدمالان به لطف استادم حالم خوبه ک ...

کار خوبی کردی عزیزم کی بهتر و بالاتر از خدا.

اول خدا دوم خدا سوم خدا بعد خودت و پسرت باقی مهم نیستن.

خوش حالم الان به آرامش رسیدی همین مهمه انشالله زندگیت سرشار از آرامش باشه همیشه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

کار خوبی کردی عزیزم کی بهتر و بالاتر از خدا.اول خدا دوم خدا سوم خدا بعد خودت و پسرت باقی مهم نیستن.خ ...

سلامت باشی از خدا میخوام طعم عشقش به همه بچشونه منم تو این دریای معرفتش رها کنه دستم بگیره و غرق خودش بشم ان شالله

حیفم میاد این همه سال درگیر انسان ها بودم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....