2777
2789
حرف مردم مهم نیست فقط مهم عقیده خواسته خودته من کنار اومده بودم زندگیمو میکردم که زندگیمو دارن خراب ...

ما فعلا خودمون خوبیم ولی بخدا منو این مردم دارن نابود میکنن هر شب و هرروز دارم گریه میکنم هرکی میرسه می پرسه حامله نشدی یا کی میشی از یه طرفم تقریبا داره سه سال میش اقدامم دا خستم انقدر ناراحتمااا انگار اومدم تو این دنیا فقط به شادی مردم نگاه کنم حسرت بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافق نیستن پرورشگاه خیلی گفتم

پس دوست نداره براش تلاش نکن بزار زمان همه چیو درست کنه 

انشالله تو اوج تاریکی دلت خدا ی نوری رو برات روشن کنه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
ما فعلا خودمون خوبیم ولی بخدا منو این مردم دارن نابود میکنن هر شب و هرروز دارم گریه میکنم هرکی میرسه ...

خودتون خوبید بقیه رو ولشون کن شعور ندارن تو ام با بیشعوری بگو ما تصمیم گرفتیم اصلا بچه دار نشیم ولشون کن بابا زندگی خودتو بچسب

این همه راه هستآی وی افرحم اجاره ایجنین اهداییو...اینا رو نمی خوای امتحان کنین؟؟

اصلا اجازه نمیدن

ای وی اف هم ضرر داره برام ممنوعه

رحم و جنین اجاره ای میگی انگار پدرشونو کشتی

حالا چرا انقدر مطمئن هست بچه دار بشه میدونی یه فامیل داشتیم اونم زنش طلاق داد چون فکر کرد مشکل از زنشه آنقدر خانواده مرده گیر دادن تو تنها پسرمونی باید بچه بیاری 

آخرش جدا شدن بعد آقاهه  دو یا سه بار ازدواج کرد  هیچ کدوم بچه نیومدن ایندفعه زنها حاظر نبودن باهاش بمونن ولی زن اولش که زوری  طلاقش دادن  با یکی دیگه ازدواج کرد بچه دار شد 

الحمدلله کَما هُوَأهلُه
اصلا اجازه نمیدنای وی اف هم ضرر داره برام ممنوعهرحم و جنین اجاره ای میگی انگار پدرشونو کشتی

خب پس خودتو اذیت نکن.

اگه زندگیتون رو دوست داشته باشه به حرف بقیه بها نمیده.

ما یه آشنایی داریم اونم همین جور شد ۱۰ سال بچه شون نشد و طلاق گرفتن انقدر زجرش می دادن ک هر وقت من می دیدمش با چشم گریون داشت می رفت خونه ی مادرش امسال طلاق گرفت از این رو به اون رو شده راحت شد از شرشون انگار زن تعهد داده حتماً بچه بیاره اونم اون جوری که اونا قبول دارن.

هر کی موند بمونه نموند به سلامت 

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خب پس خودتو اذیت نکن.اگه زندگیتون رو دوست داشته باشه به حرف بقیه بها نمیده.ما یه آشنایی داریم اونم ه ...

منم حرفم اینه کسی ک بی معرفت باشه الان بچه رو بهانه کرده 

پس فردا چیزی دیگه

من شوهرم هی دعوا میکرد میگفتن بخاطر بچه ست 

بچه ام ۷ روزه بود ی دعوایی کرد ک خدا میدونه 

با اینوه بخشیدمش بخاطر خدا

بعدا ک الان باشه فهمیدم آقا کلا مسئله های دیگه داره و الکی بهانه تراشی میکنه من دیر فهمیدم 

خدا هرچی خواست من بفهمم نفهمیدم

الانم مدل دیدم ب دنیا تغییر کرده ک اذیت نییتم وگرنه دیوانه میشدم ..الانم صبر میکنم پسرم بزرگ شه معامله کردم باخدا درست شد الحمدلله نشد لاقل پسرم بزرگتره

خلاصه هرچی خیر توش حتی همون شر

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....