2777
2789
عنوان

خرجی توعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چون خونه باباتی خورد وخوراک واینا که مسلما با پدره ولی لباس واین مدل خرجا با شوهره 

البته بازم تفاهمیه دیگه

حالا چرا دوسااال 🤔🤔

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منکه وسط مونده بودم هرکی یکم خرجیم میداد...عین گدایی کردن خخخخ

منم ۳ هفته عقد بودم. خونوادم پول توجیبی بهم میدادن اما خریدام و قبض موبایلم با شوهرم بود همون ۳ هفته یادمه که پرداختش کرد 😂😂😂😂😂😂

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

ما روزی ک عقد کردیم..شوهرم گفت دیگه حق نداری هزار تومنم از بابا بگیری دیگه من شوهرتم...منم گفتم آره اتفاقا نظر منم همینه😈😈هیچی دیگه از روز عقد تا الان خرجم با خودشه..حتی کرایه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منهمه رو بابام میداد تا پول ارایشگاه و لوازم ارایشی شوهرمم هی تهران میرفت خرید لباس برام میگرف ولی کنارش خودمم میخریدم مانتوهام همه با شوهرم بود چون شغلشه ولی پول شاید تو این سه سال صدتومن نشد اونم خورش دم دانشگاه به زور داد نمیگرفتم

منم ۳ هفته عقد بودم. خونوادم پول توجیبی بهم میدادن اما خریدام و قبض موبایلم با شوهرم بود همون ۳ هفته ...

خوش بحال شوهرت🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
منم ۳ هفته عقد بودم. خونوادم پول توجیبی بهم میدادن اما خریدام و قبض موبایلم با شوهرم بود همون ۳ هفته ...

سه هفته؟؟من سه سالونیم عقدموندم...

آخرشم نفهمیدم قراره اختیارموباکی شریک شم..کی قراره خرجیموبده..معلق درهوا بودم خخخخ

من که تا زمانی که برم خونه خودم بابام اجازه نمی داد  شوهرم خرجموبده تو عقد ولی خودش به مناسبتای ...

منم

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

مامان من اجازه نمیداد برام چیزی بخره چند باری که خرید دعوام کرد گفت وظیفه منه هر موقع رفتی خونه خودت بعد.پولم که اصلا ازش نمیگرفتم اما خودش گاهی برام خرید میکرد اونم به زور و اجبار خودش.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔