2777
2789
عنوان

خرجی توعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 52 پست

مااصلا وظیفه ایش نکردیم.هم شوهرم یوقتا برام خرید میکرد هم پدرم.ولی شهریه  دانشگامو از وقتی عقد شدم همسرم داد.صیغه بودم پدرم

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گاهی شوهرم میداده امامیگه، توعقدیم وظیفه خانوادته بدن 

عجب شوهر پررویی داری البته ببخشیدا ناراحت نشو

ولی خرجی با شوهر هست ار روز عقد به اینور...البته منکه کلا ۶ ماه عقد بودم خودمم سر کار میرفتم دستم تو جیب خودم بود حتی وقتی دختر خونه بودم‌

شوهر من ماهی ۴۰۰ میزد حسابم خودشم همه چی میخرید واسم.اکه صبحش از خونه ی اونا میخواستم برسم سر کار میگفت پول داری منه موزی هم میگفتم نه خخخخخخ

اونم ۵۰ ، ۶۰ میداد بهم هر روز

50-50چون هنوز تمکین اصلی رو انجام ندادی .. .

۱۰۰٪ باشوهرنیس..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من پول موبایل وشارژ و لباس وپول تو جیبی وآرایشگاه با همسرم

ولی شهریه دانشگاه بابام میداد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عجب شوهر پررویی داری البته ببخشیدا ناراحت نشو ولی خرجی با شوهر هست ار روز عقد به اینور...البته منکه ...

😂😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
از دوتاشون پول بگیر

این خوبه😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بعد دوسال اومدی میپرسی

خب بعضیا تمام وکمال شوهر خرجی رو میده

ولی بعضیا خانواده و شوهر

من تو عقد شوهرم هم توحسابم پول میریخت هم برم بیرون برام لباس میگرفت

اما نه زیاد خودم راضی نبودم تو خرج بندازمش 

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...