2777
2789
عنوان

جدايي

1181 بازدید | 41 پست

من دارم از همسرم جدا ميشم فقط خاطره هاس كه آزارم ميده ميدونم احتمالش خيليه كه با هم خوشبخت نشيم ميدونم همشو ميدونم خودشو خانوادش اذيتم كردن فقط وقتي تو سايت ميبينم از همسراتون ميگين حتي از بديهاش غصه ميخورم 😓يا مثلا دختر عمه هامو با نامزداشون ميبينم 😔خب خيلي به نفع منه تموم شه ولي اين حساي لعنتي اذيتم ميكنه...

راستي من ميخوام صبر كنم اونا برن دادخواست بدن

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از لحاظ روحی اماده جدایی نیستی شما 

بنابراین بهتره قبلش بری زوج درمانی حتی اگه شده خودت تنهایی

هیچ اقدامی هم برای جدایی نکن فعلا

کاری که ادم انجام نداده حس پشیمونی ازش داره اصلا نباید مرتکب بشه

حال متکلم از کلامش پیداست

چرا میخوای جدا بشی؟

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

به نظر من فعل ان برای جدایی اقدام نکن و حتما برو پیش مشاور تمام زندگیها مشکل داره سعی خودت رو برای زندگیت بکن

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خوب کاری میکنی شمادرخواست نده بزاراونابرن اینطوری بهتره دلیل دارم چون فردا اگه شمادرخواست بدی احتمال داره پشیمون بشی اماالان امکانش هست برگرده امااگه دادگاه بری بعضی مردهادیگه هیچ جوره اون زندگی ونمیخوان منظورم زندگی با زنی که بره دادگاه البته من ازجزییات خبرندارم کلی گفتم

حس وحالم عالیه⁦😊🌺
اره اگه اونا درخواست بدن به نفع تویه ولی درکل اونم میتونه برای حق تمکین شکایت کنه

حق تمكين چيه!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خوشبختی دیگران رو دورادور دیدن دلیل نمیشه که خوشبخت باشن... عزیزم با مقایسه زندگی دیگران زندگی خودت رو خراب نکن.... یه دوستی داشتم هر وقت میرفتیم بیرون زن و شوهر به هم چسبیدهبودن عاشقانه رفتار میکردن غذا دهن هم میزاشتن.....میگفتم چقدر همو دوست دارند ولی شوهر من حتی دویت نداره توی خیابون دستم رو بگیره... ولی همون دوستم دو سال بعدش جدا شد...چون مشکلات رو ما نمیبینیم...مقایسه کردن بدترین کار ممکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز