2777
2789
عنوان

جدايي

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 41 پست

عزیزم زود تصمیم نگیر هچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن مطمن باش اگه خانواده شوهرت اذیتت کردن به سزای عملشون میرسن دیرو زود داره سوخت و سوز نداره فقط وفقط صبر کن و به خدا توکل کن

آیدا هستم از اشنایی با شما خوشبختم😘😙
خانوادش اذيتم ميكنن خودش منو ميزنه

ببین همه مردهاخوبی دارن بدی دارن ماهاهیچکدوممون شوهرامون بی عیب نیستن امابایدساخت زندگی وخراب کردن1دقه کارداره امااگه تونستی بااینابسازی زن هستی

حس وحالم عالیه⁦😊🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق تمكين چيه!؟

تمکین یعنی اینکه شما باید اونجایی که همسرت میخواد زندگی کنی . این مورد در مورد شما که تو عقدی صدق نمیکنه . برفرض نامزد شما بتونه حکم عدم تمکین بگیره تنها اتفاقی که میافته اینه که نفقه ساقط میشه . یعنی دیگه به شما نفقه تعلق نمیگیره . همین

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
حق تمکین فقط واسه پرداخت نفقه است. اگر به پول احتیاج داری  خونه رو تا پایان ترک نکن.

عزيزم نامزدم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

تمکین یعنی اینکه شما باید اونجایی که همسرت میخواد زندگی کنی . این مورد در مورد شما که تو عقدی صدق نم ...

اخه من خونه پدرمم به اون ربطي نداره

عزیزم خاطره‌ها که نمیمیرن...میمیرن؟

میدونم طلاق و جدایی خیلی سخته بخصوص اگه بخوای برگردی خونه‌ی بابا

ولی آرامش روحی و روانی و جسمیت خیلی مهمتره...آرامشه که اگه تو زندگی نباشه آدم پیر میشه...

خاطرات بد شاید یه گوشه از قلب آدم بمونن ولی بهتر از یه عمر سختی هستن

راستی از روی ظاهر دیگران رو قضاوت نکن شاید خوشبختیشون ظاهری باشه

انشا...بعد از جدایی زندگی خوبی پیدا میکنی

خب نامزدی که اصلا  نفقه نداره. پس تصمیم درست بگیر  . که میخوای باهاش بمونی یا ختم جلسه . ب ...

جدايي رو ترجيح ميدم فقط نميدونم روحيه ام بعدش چي ميشه

روحیه اتو ولش کن سخت نگیر  دنیا به اخر نمیرسه  روزهای بهتر زیباتر هم هست ما خودمون لحظه هامونو میسازیم.  غم بخوریم غمگین میشیم  شاد باشیم   احساس شعف رو تحربه میکنیم. 

عزیزم خاطره‌ها که نمیمیرن...میمیرن؟ میدونم طلاق و جدایی خیلی سخته بخصوص اگه بخوای برگردی خونه‌ی باب ...

ميدونم من فقط ظاهر زندگي بقيه ارو ميبينم چون ميدونم خانوادش شوهرمو بد كردن دلم واسه اونم ميسوزه كه زندگيشو سر خانوادش داره أزدست ميده 

ولي مطمئنم عروسي ام كنم اون خانوادش باز دخالت ها اذيتاشون هست پس بهتره جونمو بردارم برم

روحیه اتو ولش کن سخت نگیر  دنیا به اخر نمیرسه  روزهای بهتر زیباتر هم هست ما خودمون لحظه ها ...

بايد با خانوادم صحبت كنم كه كلاس برم وقتمو پر كنم 

عزیزم زود تصمیم نگیر هچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن مطمن باش اگه خانواده شوه ...

اخه با كتك!?

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز