2777
2789
عنوان

جدايي

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 41 پست
حتما حتما حتما  خودتو سرگرم کن  تا دور باطل نزنی و مشغول باشی.  

ميگم جهنم واسم تجربه شد خانواده اي كه واسه لباس پوشيدم من تصميم ميگيرن بايد بميرن

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ روحی اماده جدایی نیستی شما  بنابراین بهتره قبلش بری زوج درمانی حتی اگه شده خودت تنهایی ...

اخه تازه اس 

ناراحت نکن عزیزم خودتو فقط تصمیم درست بگیر و وقتی قرار شد  انتخاب کنی   مثلا جدایی رو دیگه  تاب نخور توش و تکرار مکرراتش  اذیتت میکنه میشه دور باطل. که خیلی اذیت کننده است. 

ميدونم من فقط ظاهر زندگي بقيه ارو ميبينم چون ميدونم خانوادش شوهرمو بد كردن دلم واسه اونم ميسوزه كه ز ...

جانم دخالت تو همه است ولی بعد عقد کم میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

از تاپیک آخرت خوندم و اومد و اومدم تا رسیدم به اینجا 

دلم گرفت برات 

کاش وقتی داشتی این تاپیکو میزدی رابطه اتون تموم میشد یا حداقل مشکلاتت حل میشد و بعد میزفتی سرخونه زندگیت

ان شالله ازین به بعد دلت شاد باشه و برای خودت و زندگیت ارزش بیشتری قائل شی خودتو کوچیک نکنی

از تاپیک آخرت خوندم و اومد و اومدم تا رسیدم به اینجا  دلم گرفت برات  کاش وقتی داشتی این ...

الهیییی ❤️❤️❤️

مرسی که زمانتو واسم گذاشتی 

واقعا ای کاش…

خیلی خیلی ضربه خوردم 

الانم دچار یه بیماری وسواسی شدم حس میکنم همه میخوان بهم آسیب بزنن حرفامو بزنن تو سرم 

همشم مطمئنم علتش کارهای این خانواده بود 

الهیییی ❤️❤️❤️ مرسی که زمانتو واسم گذاشتی  واقعا ای کاش… خیلی خیلی ضربه خوردم  الانم د ...

خواهش میکنم 

ان شالله آسیبهای روحی ک دیدی روزبه روز بهبود پیداکنه مراقب خودت باش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز