2777
2789
عنوان

جلومو بگیرید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 37 پست
چه خوب حرف میزنی تورو خدا بیشتر حرف بزن دارم از بغض و دلتنگیش میمیرم 😔😔😔😔

اره اینم خودم میدونم خوب حرف میزنم 

نظر لطفته فدات همه هم اینو میگن

میخوای درخواست بدم دوست شیم حرف بزنیم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو دلتنگ نیستی تو دلت تنگ اون تصویریه ک ازش ساختی این آدمو ببوس بزار کنار بعدا از خودت تشکر می ...

آفرین دقیقا 

یاد بغلش میفتم یاد بوی بدنش یاد وقتایی که قربون صدقه میرفت یاد وقتایی که ثابت میکرد دوسم داره یاد وقتایی که به چشم میددیم عاشقمه 

چطوری بذارمش کنار یادم بده

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

آفرین دقیقا یاد بغلش میفتم یاد بوی بدنش یاد وقتایی که قربون صدقه میرفت یاد وقتایی که ثابت میکرد دوسم ...

اون اعتیاده بهش منم تجربه کردم یکسال با ی بیشرف نامزد بودم چنان برام نقش بازی کرد ک اصلا ب فکرم نمیرسد خیانت کنه بهم منم دلم تنگ میشد ولی متوجه میشدم دلم تنگ نقشایی بود ک بازی میکرد نه خودش 

♾️🖇❤️

اون اعتیاده بهش منم تجربه کردم یکسال با ی بیشرف نامزد بودم چنان برام نقش بازی کرد ک اصلا ب فکرم نمیر ...

اره آفرین منم دلتنگ خودش نیستم ...

دوباره ازدواج کردی ؟

اره آفرین منم دلتنگ خودش نیستم ...دوباره ازدواج کردی ؟

بله دوسال تنها بودم هیچ کسو ب زندگیم راه ندادم رفتم تراپی اول روح و روان نابود شدم رو درست کردم الان عاشق شدم از انتخابم راضی ام خدارو شکر توام ولش کن زندگی اتفاقای خوب رو برات کنار گذاشته

♾️🖇❤️

بله دوسال تنها بودم هیچ کسو ب زندگیم راه ندادم رفتم تراپی اول روح و روان نابود شدم رو درست کردم الان ...

اون چی اون عاشقته ؟

می‌دونم همسرم دوسم نداشت و نقش بازی میکرد ولی حس میکنم هیچکس دیگه نمیتونه اندازه اون دوسم داشته باشه 😔اصلا حس میکنم دوست داشتنی نیستم 

اون چی اون عاشقته ؟می‌دونم همسرم دوسم نداشت و نقش بازی میکرد ولی حس میکنم هیچکس دیگه نمیتونه اندازه ...

بله من تازه فهمیدم عشق اصلا چیه اون عاشق بود و منو دوباره ب زندگی برگردوند اگه بدونی من چی کشیدم چه بلاها ک سرم نیومد اونا عاشق نبودن زبون بازای حرفه ای بودن باور کن نامزد سابق منم همونقدر منو خر کرده بود اصلا نگران نباش ولش کن برو تراپی این ادم ب درد نمیخوره نزار بعدا بچه هات ازت گلایه کنن

♾️🖇❤️