2777
2789
عنوان

جلومو بگیرید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم همه ی اینا که گفتی رو بیار جلو چشات دیگه دلتنگش نمیشی لیاقت نداشته و نداره ....خداروشکر ا ...

دارم میمیرم از دلتنگی ... می‌دونم چقدر عذاب کشیدم کنارش ولی باز دلتنگشم 

همین چندروز پیش با دیدن چت خیانتش داغون شدم ولی باز... 

کی این دلتنگی تموم میشه خلاص بشم داره جونمو میخوره

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

دارم میمیرم از دلتنگی ... می‌دونم چقدر عذاب کشیدم کنارش ولی باز دلتنگشم همین چندروز پیش با دیدن چت خ ...

میفهمم گلم ولی بیشتر وابستگیه

یه مدت بگذره و دووم بیاری متوجه میشی که واقعا لیاقتش رو نداشت 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

میفهمم گلم ولی بیشتر وابستگیهیه مدت بگذره و دووم بیاری متوجه میشی که واقعا لیاقتش رو نداشت

این مدت رو چیکار کنم؟ مدام بغض میکنم حالم خیلی بده

آدمای بی ارزش و بی لیاقت 

ارزش دلتنگ شدن و اهمیت دادن ندارن 

ازش جدا شو وقتی خودت داری میبینی چقدر داری اذیت میشی اگر خودت رو دوست داری تصمیم درست رو میگیری 

کاری نمیکنی که تو هی خودتو اذیت کنی که اون براش اصلا هیچی مهم نیست اون اگه براش مهم بودی هیچ وقت نمیذاشت حالت اینجوری باشه حال الانت بخاطر اونه که این همه بی لیاقت و بی اهمیت پس اگر خودت نتونی خودتو نجات بدی از این حالت خودت مدیون خودتی 

تو ارزشت بیشتر از اینا عزیز دل🙂🤌❤

این مدت رو چیکار کنم؟ مدام بغض میکنم حالم خیلی بده

می‌دونم سخته

خودم گذرونده م به بدترین شکل ممکن هم

تنها نباش فقط، خونواده ، دوست

سرتو گرم کن هر کاری که بهت آرامش میده طبیعت ورزش نقاشی عکاسی، باشگاه یا کلاس برو هر چی علاقه و استعداد داری توش

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

دارم میمیرم از دلتنگی ... می‌دونم چقدر عذاب کشیدم کنارش ولی باز دلتنگشم همین چندروز پیش با دیدن چت خ ...

پاشو دختر خودتو جمع کن برو خدا رو شکر کن دستش برات رو شده واسه چی خودتو حروم همچین آدمی میخوای کنی واقعا که بعضی وقتا واسه اینکه رها شی باید رها کنی پای رو احساس بزاری 

آدمای بی ارزش و بی لیاقت ارزش دلتنگ شدن و اهمیت دادن ندارن ازش جدا شو وقتی خودت داری میبینی چقدر دار ...

چه خوب حرف میزنی تورو خدا بیشتر حرف بزن دارم از بغض و دلتنگیش میمیرم 😔😔😔😔

چرا میشه رابطه هارو ترمیم کرد نمیگم ادما رو میشه تغییر داد ولی میتونست رابطشونو درست کنه

ذات آدما تغییر پذیر نیست

آدم دروغگو و هوسباز و زن باز محاله درست شه

مامان من ۵۰ ساله با بابام زندگی میکنه

صدبار بهش فرصت داد

بابام تو ۷۰ سالگی هنوز دنبال دخترای ۲۵ _۳۰ سالس

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲