2777
2789
عنوان

بدم بهش یا نه

150 بازدید | 16 پست

یه دختره هم کلاسیم بود تو دانشگاه

الانم تو کتاب خونه باهام درس می خونه

دوتا کتاب ازم خواسته که من اون کتاب ها رو نمی خوام ولی تو کتاب خونه گذاشته بودم که بعدا ممکنه لازم بشه

بهش گفتم اخر هفته میارم واست ولی الان دو دل شدم

چی کار کنم

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از کتابها رو بده .بگو اینو بخون .آوردی اون یکیو میدم دستت .بگو دست کشیده فعلا ..اگر دوتا کتاب رو ببره و تو لازمت بشه .اون وقت تو بدو .کتاب بدو

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

یکی از کتابها رو بده .بگو اینو بخون .آوردی اون یکیو میدم دستت .بگو دست کشیده فعلا ..اگر دوتا کتاب رو ...

برای ارشد می خونه

هم زمان باید بخونه هر کدوم یه درس جداست

بعد خیلی مونده تا ارشد

ببره فکر کنم اوردنش با خداست

برای ارشد می خونههم زمان باید بخونه هر کدوم یه درس جداستبعد خیلی مونده تا ارشدببره فکر کنم اوردنش با ...

واسه همین میگم هر دوتا کتابو نده بهش که اونوقت خودت میمونی تو خماری کتابا

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

من ترم دو یه کتاب اندیشه یک چیه دادم قرض دوستم پس نداد بعد اون ترمه و تابستون که گذشت تهش ام امروز ف ...

آره معمولا نمیارن

ولی بهش گفتم میارم واست

چی کار کنم

دلیلتون چیه که نمیخواین بهش بدین؟؟

کتاب های مرجع درسیمه

می گم شاید لازمم شد

چون اون برای ارشد می خواد بخونه ارشد اردیبهشت سال بعده

حالا حالاها قرار نیست بیاره